teknikjobb.se

Logga

Drifttekniker till VA-avdelningen

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Drifttekniker till VA-avdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

Vi söker dig som är boende i Hallstaviksområdet och vill ingå i en arbetsgrupp med fyra medarbetare där du kommer utgå från Hallstaviks reningsverk. Det är ett fritt arbete där man lägger upp sin planering tillsammans med gruppen på morgonen. 

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår att tillsammans med fyra andra drifttekniker utveckla och underhålla avloppsreningsverk, avloppspumpstationer och vattenverk. Arbetsuppgifter innefattar bl.a. daglig drift och tillsyn, likväl som driftoptimering, provtagning, ombyggnads- och underhållsarbete. För att säkerställa driften krävs förmåga att dra slutsatser av driftövervakningssystemets trendkurvor och rapporterade händelser. Det är ett väldigt varierande arbete med både planerade och akuta jobbinsatser, varför det är viktigt att du är flexibel och kan prioritera i vardagen.Beredskapstjänstgöring kommer på sikt att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av drift- och underhållsarbete eller VA-process, genom utbildning eller yrkeserfarenhet. Flerårig yrkeserfarenhet av drift- och underhållsarbete eller kunskap om vatten- och avloppsprocess är meriterande. Vidareutbildning och erfarenhet inom styr- och reglerteknik är också meriterande. Ditt intresse och engagemang för teknisk sektor märks tydligt, likväl som viljan och nyfikenheten att lära sig nya saker. Du har goda datorkunskaper i allmänhet. Du har goda kunskaper i det svenska språket. B-körkort är ett krav. Vi söker dig som är/har: - Ett starkt intresse av att arbeta med teknik och miljö. - Trivs med att arbeta i grupp. - Duktig på att självständigt bedöma, prioritera och lösa problem. - Flexibel och har lätt för att anpassa sig till nya utmaningar. - Mycket ansvarstagande och kvalitetsmedveten, med god förmåga till helhetssyn. - En positiv, engagerad och tekniskt nyfiken person som vill bidra till att skapa ett gott arbetsklimat och ge god service till våra medborgare. - God hälsa och god fysik eftersom arbetet är fysiskt krävande. - Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du nyfiken som person, händig, serviceinriktad och problemlösningsorienterad kommer du att trivas som drifttekniker hos oss! Varmt välkommen med din ansökan! 

Om arbetsplatsen

Spillvattengruppen är en del i VA verksamheten i Norrtälje kommun. Vi är 17 medarbetare i lite olika roller. Norrtälje kommun är geografiskt stort, vilket innebär att vi är fördelade på 4 st ansvarsområden.(Norrtälje, Hallstavik, Rimbo och Kapellskär) där personal utgår ifrån 3 av dom. Norrtälje, Hallstavik och Rimbo.

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.
• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.
• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Du når din sida på länken nedan:

Länk till din profilsida >

Dela detta jobb

Logga
Drifttekniker till VA-avdelningen

Norrtälje kommun