teknikjobb.se

Drifttekniker till spännande bolag inom hållbar och kraftfull samhällsutveckling

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Drifttekniker till spännande bolag inom hållbar och kraftfull samhällsutveckling

Vill du vara med och skapa säkra vatten- och avloppslösningar för alla som besöker, lever eller verkar i Nacka kommun? Då har vi jobbet för dig - nu söker Nacka vatten och avfall en Drifttekniker!

Om tjänsten
Du kommer att vara en del av en engagerad och serviceinriktad arbetsgrupp, idag bestående av 12 medarbetare. Vissa dagar arbetar du tillsammans med kollegor medan du andra dagar arbetar helt på egen hand. Detta är en långsiktig tjänst där du inledningsvis går in på en anställning på 6 månader med ambitionen att uppdraget övergår till en överrekrytering.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en bred och omväxlande roll och en arbetsdag kan innebära allt från att arbeta ute på fältet, till reparationer i kundens verkstad samt underhållsarbete ute på stationer.

En klassisk dag hos kunden startar med en kopp kaffe i mötesrummet med kollegorna. Här finns det tid för lite morgonprat och gå igenom förgående dag samt planera dagens agenda. Därefter drar arbetsdagen snabbt igång och du är redo att ta emot uppdrag från kunder. Som drifttekniker jobbar du med samtliga tekniska anläggningar inom ledningsnätet, vilket innefattar:

 • Pumpstationer

 • Vattentorn

 • LTA-stationer

Utöver detta arbetar du löpande med:

 • Felsökning mellan stationer

 • Reparation av pumpar

 • Byte av backventiler

 • Tekniska kommunikationslösningar

 • Använda kundens Scadasystem & ärendesystem

För att trivas i rollen söker vi dig som kan arbeta självständigt men även har god samarbetsförmåga eftersom att man hos Nacka vatten och avfall hjälper och stöttar varandra inom de olika områdena. Arbetet är föränderligt och olika frågeställningar uppkommer under en arbetsdag, så det krävs att du är flexibel och lösningsorienterad. Tack vare servicekänsla och god kommunikativ förmåga är du bra på att skapa förtroende och goda relationer då tjänsten innebär tät kontakt med deras kunder och entreprenörer.

Vi söker dig som

 • Avklarad gymnasieutbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom något av följande områden: VA, industri, verkstad, montage eller el.

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet med avhjälpande underhåll, dvs. erfarenhet av att arbeta med akuta ärenden som behöver åtgärdas omgående.

 • Har B-körkort.

Det anses meriterande om du förutom ovanstående också har utbildning/certifiering inom något av dessa områden:

 • Arbete på väg

 • Säkra lyft

 • Heta arbeten

Som person är du initiativtagande, positiv och vill vara en god representant för Nacka vatten och avfall och deras värderingar. Vi söker dig som vill ta ansvar och får saker att hända. Du vill gärna bidra till förbättring och utveckling och du trivs i en roll där initiativ, engagemang och idéer är välkomna. Vi ser gärna att du tycker om att dela med dig och stötta dina kollegor med din kunskap samt att du uppskattar att ta till dig av andras kunskap och erfarenheter.

VIKTIGT

Tjänsten kommer att placeras i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning.

Information om företaget

Nacka vatten och avfall AB strävar efter att skapa Sveriges främsta vatten- och avfallstjänster för hållbar och kraftfull samhällsutveckling. Kunden är ett helägt bolag av Nacka kommun, en av Sveriges mest innovativa kommuner som står inför en stark tillväxt de närmaste åren. Bolaget erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där alla är delaktiga och har ett gemensamt ansvar för att utveckla Nacka vatten och avfall AB i enlighet med affärsidé, mål och strategier samt deras värderingar att vara professionella, nytänkande och hållbara.

Ansök här

 

Dela detta jobb

Drifttekniker till spännande bolag inom hållbar och kraftfull samhällsutveckling

Academic Work