teknikjobb.se

Skolfastigheter AB

Vill du vara en del av oss och arbeta med modern teknik och en bredd av tekniska lösningar? Skolfastigheter AB söker kunniga och serviceinriktade drifttekniker.
Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Skolfastigheter! Vi är ett helägt kommunalt bolag som äger och förvaltar merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effektiva pedagogiska miljöer som stödjer verksamheternas behov. Vi vill bli bäst i klassen på trygga och hållbara lärmiljöer! Totalt ingår cirka 135 fastigheter över hela kommunen, vilket motsvarar ungefär 450 000 kvadratmeter.

Här kan du läsa mer om Skolfastigheter AB (http://www.skolfastigheter.se)

Ditt uppdrag
Som drifttekniker ingår du i driftenheten och har ett nära samarbete med fastighetsförvaltare och tekniska förvaltare. Du har daglig kontakt med våra kunder och entreprenörer och deltar i arbetet att utveckla kundvård och service. I våra fastigheter bedrivs främst pedagogisk verksamhet.

Arbetet innebär i första hand:

• skötsel och tillsyn av fastigheternas inre och yttre miljö
• förebyggande arbete i fastigheterna
• funktionskontroller
• felsökning
• reparationer och energioptimering av installationer, el, styr & regler med kringutrustning

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten, och fördelas i dagsläget på nio medarbetare. Vi ser gärna att du ingår i beredskapsgruppen. Du får en fullt utrustad tjänstebil för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt.

Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning inom fastighetsdrift. Vi ser gärna att du har specialistkompetens inom VVS, ventilation, el styr & regler eller kyla. Har du erfarenhet av arbete som drifttekniker ses det som meriterande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, hanterar datorn som arbetsredskap då verksamheten i hög grad är datoriserad samt behärskar Officepaketet. Att du innehar B-körkort är en förutsättning för arbetet och det underlättar om du har lokalkännedom i Uppsala med omnejd.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Hans Axnander, driftchef öst, 018-727 40 42
Mikael Brandelgård, driftchef väst, 018-727 44 35

Facklig företrädare:
Vision, Bo Stridh, 018-727 40 29

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på skolfastigheter.uppsala.se (https://skolfastigheter.uppsala.se/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Drifttekniker till Skolfastigheter AB

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb