teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Drifttekniker till Saven

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Drifttekniker till Saven

Är du drifttekniker med erfarenhet arbete med Azure? Här erbjuds du en roll på en spännande arbetsplats med goda möjligheter till både teknisk och personlig utveckling!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Saven har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Saven en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Sedan 1962 har Saven arbetat som specialister inom inspelning och analys och levererar produkter och tjänster för att säkra kommunikation inom telefoni, radio, video, mejl, chatt och sociala medier. Förutom att säkra kommunikation arbetar Saven med effektivisering av konversationer och automatisering av processer som sker över nämnda kanaler. Gemensamt för Savens produkter är att kunden får ett beslutsstöd för att bli säkrare, effektivare och kan agera på det som händer i realtid och dåtid. Ett tydligt exempel som många känner igen är funktionen i samtal där en automatiserad röst säger "Detta samtal kan komma att spelas in". Saven erbjuder sina kunder installation, underhåll och analysverktyg för denna funktion. Som drifttekniker hos Saven kommer du tillhöra ett mindre team på 10 personer som får möjlighet att utvecklas genom utbildningar och coaching.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker hos Saven arbetar du mycket ute hos bolagets kunder. Du arbetar med installation av system, det kan vara både från scratch samt att genomföra förändringar i kundens befintliga system, du arbetar även med lösning av problem i befintliga system. Vidare arbetar du med generellt underhåll av de befintliga systemen. Arbetsuppgifterna som drifttekniker är varierade och ingen dag är den andra lik. Hos Saven erbjuds du goda möjligheter till både teknisk och personlig utveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• 1–2 års relevant arbetslivserfarenhet
• Erfarenhet av arbete i Azure
• Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt/systematiskt. Du dubbelkollar ditt arbete noggrant och din förmåga att skapa och hålla en struktur gör att allt du lämnar ifrån dig håller hög kvalitet. Du anstränger dig alltid för att kunna leverera bästa möjliga lösning, och du uppskattar att se konsekvenserna av jobbet du lägger ner.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Drifttekniker till Saven

Bravura