teknikjobb.se

Företagsinformation
JWH arbetar med styr- och övervakning, luftbehandling, VVS samt kyl/värmepumpar. Med över 25 år i branschen har JWH Styr & Ventilation AB en bred kompetens inom sitt verksamhetsområde. Unikt är att vi tar ett helhetsansvar för alla våra installationer; allt från projektering och utförande till eftermarknaden med service, underhåll, optimering och uppföljning. JWH riktar sig främst till förvaltningsbolag, kommuner och byggföretag. Vi arbetar med ledorden miljömedvetenhet och energieffektivitet. Vi har våra befintliga lokaler på Metallvägen i Mölnlycke men kommer vid årsskiftet att flytta verksamheten till nybyggda, miljösmarta och fräcka lokaler alldeles bredvid.
Hos oss är det viktigt att alla trivs och har det kul tillsammans! Det arbetas aktivt för att alla ska trivas och det anordnas allt från AW till olika sportaktiviteter, resor och mässor.

Tjänstebeskrivning
Är du i början av din karriär, har teoretisk kunskap men saknar erfarenhet?
Fastighetsautomation, VVS, Styr & reglerteknik, El, Ventilation–är det bekanta ord för dig?

Nu söker JWH Styr & Ventilation AB en drifttekniker inom fastighetsautomation.
Du som har rätt inställning och vill lära mer, du som vill vara med och bidra till en spännande tillväxtresa; tag chansen och sök denna tjänst!

Tjänsten innebär ett engagerande arbete med varierande uppgifter där du har goda möjligheter att både utveckla och påverka.
Som drifttekniker på JWH kommer du att arbeta med allt från driftsättning, injustering, inkoppling, felsökning och service.
Här erbjuds du en miljö att utvecklas och trivas i!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning inom t ex El, Automation, Ventilation eller liknande. Kanske är du nyligen examinerad från en yrkesutbildning?
Som person är du ambitiös och har god förmåga att samarbeta. Du har liksom oss ett stort tekniskt intresse och sätter en ära i att utföra dina uppgifter noggrant med god kvalitet.

Vad erbjuder vi dig?
JWH är ett framgångsrikt företag med en personlig känsla, här du får möjlighet att vara med och utvecklas inom olika områden samt påverka den dagliga verksamheten.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att höra av dig till rekryteringskonsult Veronica Olsson, veronica.olsson@premier.se.
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

logga

Drifttekniker till JWH Styr & Ventilation i Mölnlycke

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb