teknikjobb.se

Logga

Drifttekniker - pilotprojekt under ett år

Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-15

Ansök nu

Drifttekniker - pilotprojekt under ett år

Henriksdals reningsverk kommer att byggas om och ut, vilket bland annat innebär att avloppsreningen och slamhanteringen kommer ske med nya processlösningar i framtiden. En pilotlinje med den nya avloppsreningsprocessen (MBR) har varit i drift sedan 2014 på Hammarby Sjöstadsverk, en forsknings- och utvecklingsanläggning på Henriksdals reningsverk ägd av IVL Svenska Miljöinstitutet och KTH. Pilotprojektet drivs i nära samarbete med IVL.

Din utmaning

Arbetet är en del i ett forsknings- och utvecklingsprojekt i en dynamisk och utvecklande miljö. Vi söker en person som ska ansvara för daglig drift och underhåll av pilotlinjen men även bistå med processtyrning och utvärdering/analys. Arbetet omfattar:

  • Daglig drift av pilotanläggningen såsom rondering, instrumentskötsel etc.
  • Enklare underhåll av mekanisk utrustning och instrument.
  • Provtagning och labbanalyser
  • Styrning av pilotanläggningen
  • Uppföljning och analys av driftresultat

Din bakgrund

Du ska ha en YH-utbildning inom vatten- och miljöteknik eller motsvarande. Erfarenhet av arbete i en driftorganisation, gärna på VA-verk är meriterande, liksom erfarenhet av laborativt arbete.

Du ska ha goda kunskaper i Microsoft Office och ledigt kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för VA, med förmåga att arbeta självständigt, prioritera och ta egna initiativ. Eftersom arbetet utförs av ett tajt team är det även viktigt att du är bra på att samarbeta och kommunicera. Du får gärna vara händig och det är ett stort plus om du är bra på att mecka med rör och maskiner. Eftersom vad som helst kan inträffa i en pilotanläggning är det bra om du är lösningsorienterad, fiffig och lite cool.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du utvecklingsingenjör Sofia Andersson på 08-522 133 36. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår växel 08-522 120 00.

Din ansökan

Du söker tjänsten via denna länk och senast den 15 december 2018 vill vi ha din ansökan. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Dela detta jobb

Logga
Drifttekniker - pilotprojekt under ett år

Stockholm vatten och avfall