teknikjobb.se

Om jobbet

Vi söker en drift/värmetekniker med ambitioner att utvecklas!

Vaxholmsvärmeservice är det självklara valet på Vaxholm. Den nya ledningen vill nu satsa stort på en ännu högre kundservice samt växa så vi kan hjälpa flera då vi idag är överbokade. Vi söker därför minst en till drift/värmetekniker och även rörmokare.

Arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker arbetar du självständigt utifrån olika uppdrag eller fasta serviceavtal. Alla delar av yrket ingår med stor variation. Vi utgår från Vaxholm med omnejd då de flesta uppdrag är på Vaxholm. Man får sina uppdrag via hantverkarappen och är ansvarig för planering samt utförande enligt arbetsorder. Det finns fina möjligheter till utbildning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Du har erfarenhet av kundbemötande

  • Du talar och skriver på svenska

  • B-körkort

  • Erfarenhet av Nibe eller cert är klart meriterade

Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. I ditt arbete är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och trivs när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och relationer.
 

Övrig information

Start: Omgående eller enligt ök

Plats: Vaxholm

Lön: Individuell

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Eriksövägen 12

18534 Vaxholm

Arbetsgivaren

Vaxholms Värmeservice AB

http://www.vaxholmvarme.se

Kontakt

Marika Hjelm

Platschef

marika@vaxholmvarme.se

08-54133200

0707706683

Drifttekniker (Nibe)

Ansök nu

Dela detta jobb