teknikjobb.se

DRIFTTEKNIKER MED MEKANIKKUNSKAP

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

DRIFTTEKNIKER MED MEKANIKKUNSKAP

Kundlogotyp

Sökord: Drifttekniker med mekanikkunskap

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu för kunds räkning en drifttekniker med mekanikkunskap.

VI ERBJUDER Ett dynamiskt, utmanande och omväxlande arbete i en expansiv verksamhet som är marknadsledande inom teknik där möjligheterna till professionell och personlig utveckling är mycket goda.Spännande projekt och uppdrag för mycket välrenommerade kunder i ett trevligt arbetsklimat, där hälsa och harmoni är viktiga ledord och gemensamma aktiviteter stärker sammanhållningen ytterligare.

OM TJÄNSTEN I rollen som fastighetstekniker kommer Du att arbeta med service, drift- och underhållsarbete, både självständigt men även i grupp beroende på uppdragets storlek. Du kommer arbeta med service, installation och underhåll inne på anläggningar och industrier. Här krävs det även ett affärstänk för att t.ex. föreslå förbättringar hos kund.

Då våra kunder spänner över en stor teknisk bredd är det en stor fördel om Du har ett intresse av att arbeta med både ny och äldre teknik.

KVALIFIKATIONER I Dina arbetsuppgifter ingår det att utföra felsökningar, reparationer, installationer med tillhörande el och kringutrustning. Vi söker Dig som tidigare har arbetat som fastighetstekniker eller underhållsmekaniker inom tillverkningsindustrin eller med industriellt maskinunderhåll. Har Du även kunskap om hydraulik och pneumatik är detta meriterande. Din tjänst kommer innebära att Du skall delta i utvecklingen och effektiviseringen av produktionen, därför är det viktigt att Du tycker det är en utmaning att arbeta i projekt.

Därför ser vi att Du har denna bakgrund

  • 3-årigt Gymnasieutbildning med inriktning Styr och regler eller YH utbildning som
  • Underhållstekniker/Servicetekniker inom processindustrin eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
  • Ritningsläsning. A-Cad
  • Microsoft Office
  • Du utrycker Dig väl i tal och skrift, även på engelska
  • Ett krav är att du har Heta Arbeten

Som drifttekniker tror vi att Du är initiativrik, har lätt för att samarbeta i grupp, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du har en god förmåga att planera och leverera med hög kvalitet och i tid. 

Vi ser också att Du har lätt för att etablera kundkontakter och på ett affärsmässigt sätt. 
Detta genom att Du som person är lyhörd och tydlig i Din kommunikation. Du tycker om att bygga team och har en prestigelös inställning.

ANSÖKAN
Välkommen med Din ansökan redan i dag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har Du frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tara Crump på 076-555 96 81.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Dela detta jobb

DRIFTTEKNIKER MED MEKANIKKUNSKAP

Isaksson Rekrytering & Bemanning