teknikjobb.se

Drifttekniker ledningsnät - läcksökning till Nacka vatten och avfall AB

Ort
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Drifttekniker ledningsnät - läcksökning till Nacka vatten och avfall AB

Nacka vatten och avfall AB strävar efter att skapa Sveriges främsta vatten- och avfallstjänster för hållbar och kraftfull samhällsutveckling. Vi är ett helägt bolag av Nacka kommun, en av Sveriges mest innovativa kommuner som står inför en stark tillväxt de närmaste åren. Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö där alla är delaktiga och har ett gemensamt ansvar för att utveckla Nacka vatten och avfall AB i enlighet med affärsidé, mål och strategier samt våra värderingar att vara professionella, nytänkande och hållbara.Nu söker vi Drifttekniker med fokus på läcksökning som vill vara med och bidra till att skapa de främsta vatten- och avloppstjänsterna. Låter det som en utmaning för dig?


Vi erbjuder,
Förutom stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter erbjuds du att bli en del av en engagerad och serviceinriktad arbetsgrupp med ett närmsta team bestående av fyra medarbetare. Vi har ett professionellt förhållningssätt, vi hjälper varandra och skrattar mycket tillsammans. Du erbjuds en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Arbetet är fritt och du får möjlighet att vara delaktig, nytänkande och vara med att driva utveckling av interna processer och rutiner.
 

Ditt uppdrag,
Vi söker nu drifttekniker vars uppdrag främst kommer att innebära drift- och underhåll av VA-nätet i Nacka kommun.

I rollen som drifttekniker innebär dina huvudsakliga arbetsuppgifter felsökning och läcksökning. Uppdraget innefattar även arbetsuppgifter så som byte av vattenmätare. Du bidrar med information, förslag till förbättringar och effektivisering. Du är med och vidareutvecklar arbetssätt, metoder och processer inom läcksökningsområdet.

Tjänsten innefattar fler administrativa arbetsuppgifter så som planering, uppföljning och rapportering av arbetet. I rollen ingår även täta kundkontakter. En stor del av din arbetsdag är utomhus. Stundtals kan arbetet vara fysiskt ansträngande då långa promenader med utrustning kan förekomma. Arbetet är väldigt fritt och omväxlande och vi tror på frihet under ansvar där du som individ får fatta många egna beslut.
 

Din profil,
Vi söker dig med lämplig teknisk utbildning inom VA alternativt har du arbetslivserfarenhet inom VA som vi bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenheter från VA-nät, fjärrvärme eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet och utbildning inom läcksökning. Då arbetet är rörligt krävs B-körkort.

Som person trivs du med att arbeta så väl självständigt som i team, eftersom vi hjälper och stöttar varandra inom de olika områdena. Du tycker om att dela med dig av din kunskap och du uppskattar att ta till dig av andras kunskap och erfarenheter.

Då det i arbetet ingår många externa kontakter med kunder och invånare är det av stor vikt att du är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga. Arbetet sker ofta ute i trafikrummet och inte sällan under tidspress. Förmågan att prioritera och att ha ett positivt förhållningssätt även när det är mycket på gång är därför viktigt. Du är flexibel och lösningsorienterad då arbetet är föränderligt och olika frågeställningar uppkommer under en arbetsdag.

 

Övrig information,
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå.

Kollektivavtal finns och vi tillämpar individuell lönesättning. I tjänsten ingår friskvårdstimme, friskvårdsersättning samt möjlighet till semesterväxling (dvs växling av semesterersättning mot fler semesterdagar) och förmånliga rabatter via förmånsportalen Benify.

Nacka vatten och avfall AB sitter i nyrenoverade och öppna lokaler med goda kommunikationer i Finntorp. Med buss reser du hit på ca 15 minuter från Slussen och 20 minuter från Gustavsberg.

Sista ansökningsdag är den 16 augusti. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut så ansök därmed gärna så snart som möjligt, helst redan idag. Självklart finns det dock möjlighet att söka tjänsten fram till sista ansökningsdag. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 


Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Nacka
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/352
Kontakt    Jörgen Ekman, gruppchef, 08 - 718 91 56
Publicerat    2020-07-07
Sista ansökningsdag    2020-08-16

 

 

 

Dela detta jobb

Drifttekniker ledningsnät - läcksökning till Nacka vatten och avfall AB

Nacka vatten och avfall AB