teknikjobb.se

Drifttekniker för konsultuppdrag

Ansök nu

Drifttekniker för konsultuppdrag


Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Drifttekniker sökes för konsultuppdrag i Malmö & Lund!

Vi söker drifttekniker som kan gå in i uppdrag omgående till ett av Sveriges största fastighetsbolag. Uppdraget är på heltid och kommer pågå till årsskiftet 2021/2022, med chans till förlängning.

Vår kund har höga miljömål, och här kommer du få chansen att arbeta med energioptimering och arbeta i flera spännande projekt. I uppdraget kommer du att erbjudas en fantastisk möjlighet till utveckling och arbeta i en spännande, varierande samt teknikintensiv miljö med kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och samtidigt vill lära av dig. Du kommer att ingå i en grupp med drifttekniker som även har ett nära samarbete med den teknisk förvaltningen.

I rollen som drifttekniker kommer du även arbeta med rondering, felsökning, felanmälan, förebyggande och felavhjälpande åtgärder samt ha kontakt med entreprenörer. De tekniskt avancerade fastigheterna består bland annat av utbildningslokaler, restauranger och labb. Här kommer du att vara företagets ögon ute på området och ha en viktig uppgift i att säkerställa att hyresgästerna trivs samt att deras verksamheter ges de bästa förutsättningarna.

Vi söker dig som har:

  • Eftergymnasial utbildning inom drift/fastighetsteknik.
  • Minst 4 års arbetserfarenhet som drifttekniker, varav minst 1 års erfarenhet av kommersiella lokaler
  • Goda och dokumenterade kunskaper inom fastighetsteknik.
  • B-körkort & systemvana är krav


Välj själv – vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på Cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på 
www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Drifttekniker för konsultuppdrag

Fasticon AB