teknikjobb.se

Drifttekniker Distribution Sörred

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Drifttekniker Distribution Sörred

Vill du jobba för en hållbar energiproduktion med stabila leveranser till göteborgarna? Vi söker en drifttekniker som vill vara med och säkerställa att vi har en optimal drift av våra produktionsanläggningar, dygnet runt, varje dag!

Vi erbjuder ett stimulerande, varierande och ansvarfullt jobb i ett fokuserat team med hög kompetens. Omställningen till mer hållbara energilösningar är spännande och utvecklande för oss som jobbar i verksamheten. Hos oss har du möjlighet att utvecklas samtidigt som du jobbar med något som är ytterst viktigt för alla som bor och verkar i Göteborg.

På Volvo/Torslandaområdet ansvarar Göteborg Energi för en bred energileverans till en av koncernens absolut viktigaste kunder, Volvo Cars. I egna anläggningar producerar och distribuerar vi fjärrvärme och tryckluft. Vi äger, driver och underhåller, naturgas och VA. Tjänsten är placerad på enheten Distribution Sörred (DFS). Vi har en mycket hög kundnöjdhet och ett gott arbetsklimat. Du blir en del av ett starkt och engagerat team där ett mycket kundnära arbete och fokus på ständiga förbättringar skapat en effektiv och välfungerande verksamhet.

Enhetschefen på DFS värderar struktur och säkerhet, han tror på ett nära ledarskap med fokus på framtiden och medarbetarnas individuella potential.

För mig som chef är det viktigt att se och förstå mina medarbetare. I mitt ledarskap försöker jag att skapa en atmosfär där varje individ får möjlighet till utveckling och kan känna engagemang för det som sker. Jag vill ha ett arbetsklimat där alla känner sig välkomna, behövda och presterar bra. Mina medarbetare ska vara lyhörda, drivas av viljan att växa och ha ett stor personligt engagemang.

I din roll som drifttekniker på enheten DFS kommer du att arbeta med övervakning, drift/kontroll och optimering av produktionsanläggningar. Du ansvarar för optimering, start/stopp av produktionsanläggningar och system. Arbetet innebär även avställning/drifttagning av produktionsanläggningar, system eller enskilda objekt. Som drifttekniker hos oss på Göteborg Energi kommer du även att delta i utvecklings- och förändringsarbete inom verksamheten samt ansvara för framtagande och uppdatering av instruktioner och driftrutiner.

Tjänsten är till stor del förlagd till skiftgång med ensamarbete nätter och helger. Under dessa tider finns driftberedskap att tillgå. Du är en del av beredskapen. Tjänsten kan också innebära att du jobbar dagtid under perioder av varierande längd.

Profil

Vi vill arbeta med dig som visar stort engagemang, är positiv och har ett tydligt kundfokus där arbetsmiljö och säkerhetsarbete är en viktig del. Du upplevs av din omgivning som ansvarstagande, professionell och pålitlig. Som person har du lätt för att samarbeta, är lösningsorienterad och har hög säkerhetsmedvetenhet. Vi förutsätter att du har god datorvana, hanterar det svenska språket obehindrat i tal och skrift, samt ser positivt på fortbildning.

För att kunna ta ansvar i rollen som drifttekniker tror vi att du som söker tjänsten har en driftutbildning på högskolenivå (80 poäng). Alternativt har du en utbildning som kan ses som likvärdig eller minst tre års relevant yrkeserfarenhet från värmekraftanläggning, varav minst ett års erfarenhet av samarbete med kunder. I vår resepolicy föredrar vi kollektivtrafik eller cykel. Verksamhetsbehoven medger dock inte alltid att dessa färdsätt är rimliga alternativ därför behöver du ha körkort (B).  

Tidigare erfarenhet av arbete med AFS 2017:3 (användning och kontroll av trycksatta anordningar) är mycket meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Urval till intervju kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2019-11-03

Kontaktpersoner
SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Teodor Östling
tfn: +46 31626789

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Dela detta jobb

Drifttekniker Distribution Sörred

Göteborg Energi