teknikjobb.se

 

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.


GROW WITH CAVERION
Caverion är ett modernt europeiskt företag med 15.000 anställda i 10 länder – varav 3 000 i Sverige och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. 

För Caverion är det viktigt att alltid ligga i framkant och att vara med och driva utvecklingen i branschen. Du får möjlighet att uppdatera din tekniska kompetens eller dina ledaregenskaper. Du erbjuds ett företag i utveckling och som tror på samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. Allt Caverion gör präglas av hög teknisk kompetens, professionell ledning och ett ständigt närvarande livscykelperspektiv.

För Caverions räkning söker Fasticon nu ett flertal drivna och ansvarsfulla drifttekniker som i sjukhusmiljö vill arbeta med avancerad teknik som gör skillnad. Som drifttekniker ingår du i ett team som arbetar med den dagliga fastighetstekniska driften och levererar bästa tänkbara service till kunderna.

Vi söker just nu drifttekniker till Dalens sjukhus!

Arbetsuppgifter
Som drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, service och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning. Du kommer att arbeta med sjukhusens dagliga drift samt planering/utförande av förebyggande underhållsarbete.

I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen vid uppföljningsrapporter.

Din profil

  • Driftteknikerutbildning eller likvärdig teknisk utbildning
  • Flerårig erfarenhet av tekniskt arbete
  • Kunskaper inom styr & regler, ventilation, el eller kyla.
  • SCADA-kompetens är meriterande
  • Erfarenhet inom reservkraft och energiarbete är meriterande

Vem du är
Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Du tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som drifttekniker hos oss bör du vara uppdaterad på ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Varför Caverion?
Som drifttekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Caverion erbjuder en flexibel anställning i ett prestigefyllt uppdrag. Hos oss har du möjlighet att växa både som person och i din yrkesroll. Med vår breda tekniska plattform finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Ansökan
För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringansvarig Jacqueline Lagercrantz på 072-389 99 78 eller jacqueline.lagercrantz@fasticon.se . Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se

Drifttekniker Dalens sjukhus

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-12-29

Ansök nu

Dela detta jobb