teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

DRIFTTEKNIKER - CNC

Ort
Utgår

2022-02-27

Ansök nu

DRIFTTEKNIKER - CNC

Har du god teknisk kompetens och vill ta nästa steg och fördjupa dig i tekniskt och praktiskt kunnande inom CNC-bearbetning? Då kanske du är den vi söker! Ljunghäll är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige. Till en av våra Minifabriker söker vi nu Drifttekniker inom CNC. 

Om tjänsten

Som Drifttekniker är du arbetsledarens förlängda arm i produktionen – du ser till att produktionen fungerar optimalt och jobbar med felsökning och problemlösning. Huvudsakliga och dagliga uppgiften är att vara operatörerna behjälplig vid problem som uppstår; du utför maskinomställningar och viss robotprogrammering enligt rutiner. Vid behov ska du kunna vara tillgänglig som operatör och det ingår även att instruera operatörer i nya arbetsuppgifter.

Under introduktionsperioden och framåt kommer utbildning erbjudas enligt behov, huvudsakligen intern utbildning, men även med externa inslag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning, tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Det är en heltidstjänst med skiftgång. Placering är på Ljunghäll i Södra Vi.

Vi söker dig som har:

  • minst några års arbetserfarenhet av CNC-bearbetning inom industri, där du också arbetat med felsökning, maskinomställningar och måttjusteringar etc, till exempel som drifttekniker eller ställare.

  • relevant utbildning på gymnasienivå, företrädesvis med teknisk inriktning.

  • god teknisk kompetens och praktisk förmåga.

  • goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person…

… är du självgående och driven med en god samarbetsförmåga och servicekänsla. Du har ett stort intresse för teknik och problemlösning - du har förmågan att identifiera möjliga lösningar och förbättringar i arbetet du utför. Det är viktigt att du har ett kvalitetstänk och är noggrann.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Låter detta som något för dig?
Skicka in din ansökan genom att maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi tar in kandidater på intervju och tillsätter löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senast 2/1. Frågor om tjänsten kan ställas till Robert Larsson, Value Stream Technician, 0492-16 226.

Välkommen med din ansökan!                            

Om oss

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.              

Dela detta jobb

DRIFTTEKNIKER - CNC

Metallfabriken Ljunghäll AB