teknikjobb.se

Logo

Drifttekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-19

Ansök nu

Drifttekniker

Teknik i Väst AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

 Beskrivning

Teknik i Väst AB ägs av Arvika och Eda kommuner. Bolaget ansvarar för vatten och avlopp, renhållning och gatudrift i båda kommunerna samt elnät, fjärrvärme, fiber, sol- och vattenkraft i Arvika kommun.

Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Arvika och Eda kommuner.

Nu utökar vi med två drifttekniker till vår fjärrvärmeverksamhet. I Arvika Fjärrvärme AB produceras biobränslebaserad värmeenergi till fjärrvärmenätet i Arvika tätort. Årsproduktionen är ca 115 GWh. På enheten arbetar i dagsläget fem personer

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker har du till uppgift att sköta löpande drift och underhåll av värmeproduktionsanläggningar, fjärrvärmenät och fjärrvärmecentraler i Arvika.

I arbetsuppgifterna ingår bland tillsyn, driftrondering av pannor, förbränningsutrustning och övrig kringutrustning för anläggningarnas funktion samt hantering av bränslen/bränslemottagning. Du deltar också i arbetet med förebyggande och avhjälpande underhåll.

Tjänsten är på dagtid och du är placerad på Lyckeverken. Efter upplärning kommer man att delta i schemalagd beredskap vilket kräver en inställelsetid på max 60 minuter. Körkort är ett krav.

Kvalifikationer

Du har drifttekniker-, driftmaskinistutbildning eller likvärdigt, alternativt mekanik/vvs, el-, styr och reglerutbildning eller ha förvärvat motsvarande kunskaper genom lång dokumenterad erfarenhet. Är du certifierad pannoperatör är det meriterande.

Det viktigaste för oss är att du har ett tekniskt intresse och handlag, att du är positiv, initiativrik och kan arbeta självständigt. Du bör också ha viss dokumenterad datorvana. Du uttrycker dig väl i svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrigt

Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/65
Kontakt
  • Per Ludvig Malmberg, 0570-817 53, per.malmberg@arvika.se
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0570-817 41
Publicerat 2020-06-11
Sista ansökningsdag 2020-07-19

Dela detta jobb

Logo
Drifttekniker

Teknik i Väst AB