teknikjobb.se

Drifttekniker

Företag Halmstads kommun
Ort
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Drifttekniker

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Fastighetskontoret ansvarar för kommunens samlade lokalförsörjning och arbetar med frågor som rör drift, förvaltning och underhåll av kommunens fastigheter. Vidare verkställer vi uppdrag när det gäller ny-, till- och ombyggnationer samt hanterar bostadsanpassningsbidrag. Fastighetskontorets driftavdelning ansvarar för drift- och underhållsarbete samt säkerställer att de myndíghetskrav som gäller uppfylls på kommunens drygt 600 fastigheter. Vi har under de senaste åren gått mot en mer specialiserad utvecklad teknisk drift. Vi är idag drygt 20 trevliga medarbetare med placering på Nymansgatan i Halmstad.

Arbetsuppgifter

I takt med att mer avancerad teknik installeras i våra fastigheter behöver vi stärka vårt team med tyngdpunkt på erfarenhet inom VS. Du kommer att ansvara för drift- och avhjälpande underhåll av våra byggnader och anläggningar. Du kommer arbeta både självständigt och i nära samarbete med övriga drifttekniker och driftingenjörer. I arbetsuppgifterna ingår bla: • Felsökning, service och underhåll. • Mindre installationsarbeten • Driftövervakning, larmhantering och optimering via styr-, regler- och övervakningssystem. • Arbete med värmeproduktionsanläggningar (pellets, gas, olja, värmepumpar) I rollen ingår nära kund- och leverantörskontakter

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst treårig tekniskt gymnasieutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har dokumenterad yrkeserfarenhet inom VS, el, styr- och regler (SRÖ), kyla eller ventilation. Önskvärd bakgrund: • Processförståelse för värme, kyla, ventilation och styr- och reglersystems klimatpåverkan och funktionalitet. • Kunskap om styr- och övervakningssystem och olika typer av reglerfunktioners påverkan på inomhusklimat. • Kunskaper om hur reglersystem optimeras. • Kunskap inom el • Ritningsförståelse • Vana från fastighetssystem innehållande felanmälningar och förebyggande underhåll Certifikat inom Heta arbeten, lift- och fallskydd och anläggningsskötare är meriterande. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Kunskaper i engelska är meriterande. B-körkort är ett krav. Som person har du en god förmåga att prioritera, har förmåga att tidvis arbeta i högt tempo och är noggrann i det du gör. Du är engagerad, iderik och nytänkande i ditt arbetssätt och tycker om att lösa problem. Du arbetar bra tillsammans med andra men trivs även med att arbeta självständigt. Att dela med dig av din sakkunskap till kollegor och ge god service till kunder är självklart för dig.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid Dagtid
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Publicerad
2019-12-19
Ansök senast
2020-01-26

Upplysningar

  • Reidar Berg, tf Enhetschef Driftteknik
    Telefon: 070-699 97 58
  • Imre Gulyas, Kommunal
    Telefon: 072-2187058
  • Sven-Ingvar Petersson, Vision
    Telefon: 070-5575968

Ansökan

Referensnummer
C33917 - 2019

Övrig information

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Fastighetskontoret värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande använder vi e-rekrytering i Visma Recruit. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Drifttekniker

Halmstads kommun