teknikjobb.se

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår ert kompetensbehov och hittar den ni söker samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

I Fasticonkoncernen ingår bolagen Fasticon Kompetens, Fasticon Support samt STF/BFAB. Fasticon Kompetens och Fasticon Support matchar uppdragsgivare och kandidater oavsett om det gäller rekrytering, karriärväxling, kompetensanalys, interim- eller bemanningsuppdrag. STF och BFAB erbjuder utbildningsprodukter för kompetensutveckling.


Knyt nya kontakter och bredda din kompetens - bli drifttekniker hos Fasticon!

Arbeta för flera attraktiva uppdragsgivare
Fasticon  växer! Samtidigt som vi ständigt får in nya förfrågningar från kunder som söker kompetent driftpersonal. Därför söker vi nu drifttekniker och fastighetstekniker som vill arbeta som uthyrd konsult. Du anställs av oss och får möjlighet att arbeta för flera olika attraktiva uppdragsgivare i fastighetsbranschen där du kan knyta värdefulla kontakter och bredda din kompetens.

Vi är medlemmar i Fastigo och samarbetar med välrenommerade fastighetsbolag som hyr in våra konsulter under längre perioder.

Varierade arbetsuppgifter och många kontaktytor

Som uthyrd drifttekniker eller fastighetstekniker ingår arbetsuppgifter som rondering och tillsyn av fastigheter, arbete med undercentraler, driftoptimering och att sköta det löpande underhållet av fastigheternas tekniska system. Att ha en nära kontakt med hyresgäster och entreprenörer är också ett naturligt inslag i arbetsdagen.

Tidigare erfarenheter

Yrkesrollen är bred och flexibel och vi tänker oss att du har:

  • Utbildning inom fastighetsteknik eller jämförbar arbetslivserfarenhet
  • Ett par års arbetslivserfarenhet som drifttekniker eller fastighetstekniker
  • B-körkort är meriterande

Social lagspelare med teknisk kompetens

För oss är det grundläggande att du trivs lika bra med oss som arbetsgivare som med det företag du har ditt uppdrag hos. Som uthyrd konsult hos oss är det viktigt att du är stolt över att vara Fasticons ambassadör på plats hos kunderna.

Vi tror att du är en person som är tekniskt lagd och tycker om att lösa tekniska problem, både av den enklare sorten och de mer komplexa. Om mer komplexa problem dyker upp tror vi att du är en person som tycker de är spännande att lösa dem och att du är nyfiken på vad som sker både bakom väggarna och systemen. Du har en naturlig nyfikenhet som gör dig vetgirig.

Vi söker en lagspelare till vårt team som har lätt för att möta nya människor. Du strävar efter att leverera en god service och bidra med en trevlig stämning oavsett om du hanterar interna eller externa ärenden.

Varmt välkommen med din ansökan!
Om du är intresserad av att arbeta som uthyrd drifttekniker eller fastighetstekniker hos oss är du välkommen att skicka in din ansökan snarast.

För att söka till tjänsten, registrera ditt cv samt personliga brev på www.fasticonjobb.se. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Nyman på peter.nyman@fasticon.se eller 0766-39 63 74.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se 

Drifttekniker

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb