teknikjobb.se

Logo

Drifttekniker

Ort
Utgår

2019-11-11

Ansök nu

Drifttekniker

 

Teknik i Väst AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Teknik i Väst AB ägs av Arvika och Eda kommuner. Bolaget ansvarar för vatten och avlopp, renhållning och gatudrift i båda kommunerna samt elnät, fjärrvärme, fiber, sol- och vattenkraft i Arvika kommun.
Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över. Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Arvika och Eda kommuner.

Nu söker vi en drifttekniker till vårt team på Vattenverket. Vi tillhör avdelning Vatten och avlopp som ansvarar för kommunens vattenförsörjning. På Vattenverket arbetar åtta personer som alla är stolta över att få bidra till Arvika- och Edabornas goda vatten.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär drift och underhåll av vattenverk, tryckstegringsstationer och vattentorn. Ditt arbete består även av felsökning och underhåll av styr- och reglerutrustning.

Beredskapstjänstgöring ingår i arbetet.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad elektriker. Du har flerårig erfarenhet från elektrikeryrket och en god datorvana. Har du arbetat som elektriker inom industrin ser vi det som en fördel. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av styr- och reglerteknik inklusive programmering.

Du är en person som har lätt för att samarbeta med andra men som samtidigt kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi ser gärna att du är uppfinningsrik, mångkunnig och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi förutsätter att du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. B körkort erfordras. BE-körkort är meriterande. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.


Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Arvika
Län    Värmlands län
Land    Sverige
Referensnummer    2019/98
Kontakt    
Magnus Fahlstad, 0570-330 89
Facklig företrädare    
Kommunal, 0570-817 41
Vision, Cathrin Sköld, 0570-764094
Publicerat    2019-10-03
Sista ansökningsdag    2019-10-20

 

Dela detta jobb

Logo
Drifttekniker

Teknik i Väst AB