teknikjobb.se

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige tror vi på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi är ett företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom strategiska utvecklingsområden som hållbar utveckling och digitalisering ska bidra till ambitionen att vara ett ovanligt nyskapande bostadsbolag som ska sätta ett avtryck i branschen. Ägare är Första AP-fonden.


Willhem söker drifttekniker med stort intresse för energifrågor och fastighetsteknik.

Willhem har högt uppställda energimål. Därför söker man nu en drifttekniker med placering i Borås. Personen kommer att få en nyckelroll i arbetet med att optimera Willhems fastigheter. Rollen som drifttekniker är en nyinrättad tjänst hos Willhem vilket innebär att det kommer finnas stora möjligheter att vara med och utforma rollen. Willhem präglas av entreprenörsanda och om du har bra idéer så kommer du att ges ett stort utrymme.

Tjänsten

Som drifttekniker hos Willhem har du ett tätt samarbete med förvaltare och projektledare, där du är experten på de drifttekniska frågorna. Tillsammans med förvaltaren är du delaktig i uppföljning av mediaförbrukningen på orten, och är med i budget- och prognosarbeten. Du kommer att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. På Willhem kommer du att ges möjlighet att bidra med dina specialistkunskaper och du uppmuntras att komma med förslag på åtgärder. Du kommer att få vara delaktig i roliga energiprojekt för att på sikt även få möjlighet att driva dina egna projekt. Du rapporterar till fastighetschefen på orten.

Exempel på arbetsuppgifter 

  • Tillsyn, skötsel och mindre felavhjälpande underhåll av tekniska system
  • Kontroll och optimering av fastigheter via uppkopplade system
  • Optimering av fastigheter genom justering i undercentraler.
  • Mottagning och hantering av felanmälningar rörande fastigheternas tekniska system.
  • Agera beställare till våra leverantörer och samarbetspartners.
  • Operativt arbete med att effektivisera fastigheternas energiprestanda
  • Daglig kommunikation med hyresgäster, verksamhet, medarbetare och leverantörer
  • Delta i energinätverk

Din profil

Vi söker dig som har arbetat som drift- eller fastighetstekniker i några år samt gärna har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller liknande. Du har erfarenhet av olika fastighetssystem och av felsökning och reparationer av tekniska installationer såsom ventilation, värme, el, styr/regler och passagesystem. Du har ett stort intresse för energitekniska frågor och du trivs i en kombinerad roll där du till lika stor del är ute i fastigheterna som är inne på kontoret och följer upp de energitekniska systemen, analyserar och drar slutsatser.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för att jobba med fastighetsteknik och som är lösningsorienterad. Du förstår vikten av att vara serviceinriktad, men också att kunna strukturera och prioritera ditt eget arbete och arbetsdag. Vi söker dig som är en självständig och flexibel problemlösare.

Ansökan

Sök jobbet på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller på 0708-22 14 17.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se 

Drifttekniker

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-19

Ansök nu

Dela detta jobb