teknikjobb.se


Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 73 miljarder kronor och en årsomsättning på 5,6 miljarder kronor. För att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 20 miljarder kronor. Så bidrar vi till ett klokare Sverige.


Akademiska Hus söker Norrlands mest lösningsorienterade drifttekniker


En möjlighet att arbeta för en av Sveriges största fastighetsägare
Med många års erfarenhet i branschen är vi idag en av Sveriges största fastighetsägare. Det betyder att vi också har många spännande tjänster. I samarbete med Fasticon söker Akademiska Hus nu en drifttekniker till universitetsområdet i Luleå. Du anställs som konsult hos Fasticon med möjlighet att angå till anställning hos Akademiska Hus.

Vi söker ytterligare positiv energi till teamet
Idag består teamet av  glada personer och teamet behöver nu förstärkas med ytterligare en kollega som kan bidra med sin kunskap inom drift och underhåll. Vi uppskattar också trevliga samtalsämnen, både i fikarummet men också när vi samarbetar. Vi ser att du är kompetent inom fastighetsteknik och nu letar efter en roll där du din kreativitet uppskattas. Du får också möjlighet att driva egna projekt och är varmt välkommen att bidra med nya idéer!

En dag på jobbet
En vanlig dag på jobbet består framförallt av ronderingar, att åtgärda felanmälningar, förebyggande och felavhjälpande åtgärder och kontakt med entreprenörer. Om du dessutom har kännedom om styr och regler, samt kan och vill arbeta med ventilation-, värme och kylsystem så är det en bonus!

Du ingår i förvaltningsteamet och deltar därmed också i planering och uppföljning av underhåll. Du kommer även att vara delaktig i upprättande och genomförande av underhållsplaner.

Varje fredag kl 14 har vi en gemensam fika där vi umgås och stämmer av veckan då det är viktigt för oss i teamet att känna gemenskap och också ha roligt tillsammans.

Är du händig och kommunikativ med nya idéer?
Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor både internt och extern ser vi gärna att du är social, kommunikativ, idérik och flexibel i ditt sätt att anta oväntade utmaningar. Att du är självgående, har god samarbetsförmåga och tar egna initiativ kanske du tycker är självklart, eftersom du redan är det; men vi nämner det ändå.

Utbildning och kunskapsområden
Vi önskar att du antingen har en utbildning inom fastighetsteknik eller -drift, eller har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du ska ha mycket god kunskap inom fastighetsteknik, installationsteknik, inomhusmiljö samt brandsäkerhet. Det är också viktigt att du har kunskap inom styr och regler samt resurshållning.

Utöver detta är det meriterande om du har koll på entreprenadjuridik och fastighetsförvaltning i stort.

Känner du att det är dig vi har beskrivit i annonsen? Sök nu, vi ser fram emot att träffa dig över en kopp kaffe!
Ansökan sker via www.fasticonjobb.se

Om du är nyfiken på tjänsten och har följdfrågor, kontakta Peter Nyman på Fasticon support, peter.nyman@fasticon.se alternativt 0766-396374. Vi tar dock inte emot ansökningar via e-post.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se

Drifttekniker

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-06

Ansök nu

Dela detta jobb