teknikjobb.se

Drifttekniker

Företag Arjeplogs kommun
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Drifttekniker

Arjeplog Sveriges största fjällnära skärgård.

Bara tre timmar från Stockholm beläget vid Hornavan i Lappland ligger Arjeplog, en kommun med cirka 2 900 invånare. Här lever vi ett praktiskt enkelt liv med närhet till jobb, service och affärer. Vår förskola och skola håller hög klass och en vild natur med 8 727 sjöar erbjuder ett friluftsliv som aldrig är mer än några få steg bort. Kommunen har en internationell prägel, en välkomnande befolkning och ljus från snö, midnattssol och norrsken. Som arbetsgivare erbjuder kommunen dig, förutom trevligt arbetslag, kostnadsfri tillgång till sim- och motionshall samt en timmes friskvård per vecka på arbetstid. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen.
Läs mer på vår hemsida: www.arjeplog.se

Arjeplogs kommun söker två drifttekniker till Tekniska enheten

Arbetsbeskrivning:
Tekniska enheten söker två personer för att ingå i vår drift/jourgrupp för VA-, fjärrvärme- samt gata & parkverksamhet. I arbetet ingår processövervakning, processoptimering, uppföljning, förebyggande underhåll, reparationer, provtagning och analysarbeten samt drift och skötsel av produktions-, distributions- och reningsanläggningar inom berörda områden. Du genomför även mindre ombyggnationer samt deltar i investeringsprojekt. Beredskap ingår.

En av de sökta tjänsterna som ska tillsättas har inriktningen mot avloppsreningsverk och vattenverk. Ange gärna i ansökan vilken av tjänsterna du söker till i första hand.

Kvalifikationer:
Meriterande är om du har BE-körkort, C-körkort, arbetslivserfarenhet som installations/industrielektriker, utbildning eller tidigare erfarenhet inom automation eller tidigare erfarenhet av arbete i driftgrupp inom industri eller kommunalteknisk verksamhet med inriktning mot anläggning och ledningsnät.

För tjänsten riktad mot reningsverk och vattenverk är det en merit med tidigare erfarenhet från liknande processindustri och ett brinnande intresse för teknik.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta både självständigt och i grupp och där både planera och utföra uppdrag. Då vi arbetar inom en serviceverksamhet är det viktigt att du har en mycket god servicekänsla samt en positiv inställning till att hantera utmaningar som kan uppstå i en verksamhet som drivs dygnet runt, oberoende av väderlek.

För att lyckas i tjänsten krävs god social kompetens, stort engagemang, kreativitet och god analytisk förmåga. Du ska vid behov delta och samarbeta med övrig personal inom teknisk verksamhet samt med entreprenörer.

Du bör ha god teknisk vana och är bekväm med arbete på dator då stora delar av de tekniska anläggningarna fjärrövervakas och felsöks via dator.

Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet tillsvidare.

Sysselsättningsgrad 100%.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan.

Dela detta jobb

Drifttekniker

Arjeplogs kommun