teknikjobb.se

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision- Alla vill leva i vår stad.


Det händer mycket hos Atrium Ljungberg och inte minst i Sickla där flera spännande projekt pågår. Vi söker därför nu två drifttekniker till vårt förvaltningsteam som tillsammans ansvarar för den löpande driften av våra fastigheter i Sickla. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra drifttekniker, fastighetsskötare, teknisk förvaltare samt fastighetschef för att säkerställa att våra fastigheter, vilket innefattar både kommersiella lokaler och Sickla köpkvarter, förvaltas på bästa sätt. Vi söker därför dig som är social, har god samarbetsförmåga samt ett genuint intresse för fastigheter och fastighetsteknik.

Arbetsuppgifter
I rollen som drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. I ditt dagliga arbete ingår det exempelvis även att;

  • Göra dagliga ronderingar
  • Arbeta med tillsyn, felsökning och reparationer av tekniska installationer inom värme, ventilation, el och styr och regler
  • Tillsyn, underhåll och reparation av installationer för passage, larm, data, telefon, elbelysning, VA och brand
  • Utföra beställning och uppföljning på mindre entreprenadarbeten, i samråd med tekniska förvaltaren
  • Arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar
  • Bidra med information till den tekniska förvaltaren gällande förslag till det planerade underhållet
  • Ha daglig kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners
  • Göra uppföljning i energisystem och arbeta aktivt med energi- och driftoptimering.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat med fastighetsdrift i några år och har erfarenheter kring olika fastighetssystem samt felsökning och reparationer av tekniska installationer såsom ventilation, värme, el samt styr/regler. Har du inte arbetslivserfarenhet som drifttekniker ser vi att du har en utbildning som drifttekniker samt har för tjänsten andra relevanta arbetslivserfarenheter.

Har du arbetat med kommersiella och mer tekniskt komplexa fastigheter är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av SBA och är godkänd anläggningsskötare och certifierad inom sprinkler.

Personliga egenskaper
Vi är ett värderingsstyrt bolag där våra värdeord långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande genomsyrar den dagliga verksamheten. Vi ser att du som person är social, gillar att möta nya människor och inte är främmande för att hjälpa till där det behövs. Du drivs av att leverera bästa tänkbara service, och du kan arbeta självständigt och i team.

Atrium Ljungberg är en långsiktig fastighetsägare som kan erbjuda dig ett varierande och fritt arbete med inriktning på fastighetsteknik och service.

Ansökan
Sök jobbet på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elin Selmeryd på elin.selmeryd@fasticon.se eller 0709-89 50 14.

Varmt välkommen med din ansökan!

Drifttekniker

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-07-03

Ansök nu

Dela detta jobb