teknikjobb.se

Logga

Drifttekniker

Företag Swerock AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Drifttekniker

Till mobil vattenrening

Swerock Recycling är en avdelning inom Swerock där miljöperspektivet är högsta prioritet. Vårt uppdrag är att tillhandahålla lösningar så att bygg- och anläggningsbranschen uppfyller de krav som ställs från samhällets olika intressenter.

Vi ser stor potential i marknaden och kan därför erbjuda dig en spännande och utvecklande roll i ett företag i stark tillväxt. 

Om tjänsten

Ditt dagliga arbete är brett, alltifrån att arbeta i projekt till att utföra reparationer men alltid med fokus på våra kunder. Ingen dag är den andra lik men dagarna kan i korthet innebära:

  • Att du kommer att delta på startmöte hos kund.
  • Ansvara för att vi bygger ihop en lösning som möter kundens behov och utifrån det beställa material, montera och driftsätta en anläggning.
  • Sköta driften av anläggningen under hela projektfasen vilket bland annat innebär regelbundna kontroller av anläggningen, vara delaktig i byggmöten samt behjälplig och lösningsorienterad till kunden vid eventuella problem.
  • Du kommer att utföra inventeringar samt service, reparationer och underhålla av utrustningen.
  • Utföra provtagning av mark och vatten, sammanställa analyser samt dokumentera detta skriftligen till kund.
  • Du kommer att vara delaktig vid kundevent och representera vår verksamhet.
  • Bidra till att ständigt förbättra oss i både arbetssätt och teknik.

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på motsvarande gymnasienivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du har tidigare erfarenhet av service, underhåll och reparationer av tex pumpar, maskiner, motorer etc. Du har erfarenhet av att dokumentera och en vana att planera, starta, driva och avsluta projekt.

Egenskaper som tjänsten kräver är att du är självgående, har lätt för att se lösningar, trivs med många kontaktytor och att ge god service. Då du kommer att arbete i olika gruppsammanhang både internt och externt är det viktigt att du trivs med att samarbeta och verka i dessa situationer.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 28 februari 2019 men rekryteringen sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Kontakt

Är du nyfiken och vill ställa frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Richard Selander på tel: 0725-33 52 84 eller Avdelninschef Jessica Stjernholm tel: 0733- 37 65 99. Om du har frågor kring ansökan kontaktar du HR Partner Eva Bergman på tel: 0733- 384 80 61.  

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-03-31

Dela detta jobb

Logga
Drifttekniker

Swerock AB