teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.Norra Gruva Infrastruktur, NGM, Vatten och Ventilation ansvarar för drift och underhåll av vattenuppfodringsanläggningar underjord samt har ett övergripande ansvar för underhåll av primärventilation i gruvan. Arbetsområdet sträcker sig över hela LKAB:s industriområde. Vi är en liten och ambitiös arbetsplats med väldigt stark team-anda.

Om tjänsten

Vi söker nu en skiftgående driftsoperatör. Hos Vatten och Vent utgår du från våra lokaler i gruvan. Vi är en drift- och underhållstyrka på sex personer som tillsammans sköter allt kring anläggningarna innefattande processövervakning, processtyrning, underhåll, felavhjälpning och förbättringar. På arbetsplatsen finns även planerare och tekniker som stöd för processen.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom industriprocesser, eller drift och underhåll av pumpar/fläktar. Du ska ha ett stort ansvarskännande och en vilja att lösa problem, vi är en liten grupp där alla behöver bidra. Du ska ha en gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot mekanik, industri eller VVS. Kunskap inom el och styr- och reglerteknik är meriterande.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Skiftform: K3 med enbart förmiddag, beredskap ingår i tjänsten.


Välkommen in med CV och personligt brev senast 2020-11-15. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan ansökningsdatumet löpt ut, så vänta inte med din ansökan!


För mer information om tjänsten vänligen kontakta tillförordnad Produktionschef, Emma Persson 070-342 1447 eller Sektionschef, Oli Hallsson 010-144 8661.


Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Driftsoperatör till Vatten & Ventilation

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-15

Ansök nu

Dela detta jobb