teknikjobb.se

DRIFTSMEKANIKER

OM FÖRETAGET
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 140 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Nu söker vi en driftsmekaniker och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som driftsmekaniker på Hässleholm Miljö kommer du arbeta brett och varierat med diverse underhålls- och reparationsarbeten på våra anläggningar. Felsökning av maskiner och processteknisk utrustning, förebyggande underhåll, såsom smörjning och vibrationsmätning, svetsarbete, hydraulik, svarvning, planering av revisioner samt inköp av reservdelar etc. ingår i dina arbetsuppgifter.

Arbetet sker i nära samarbete med övrig underhålls- samt driftpersonal. I tjänsten tillhör du underhållsenheten och rapporterar till enhetschefen. Tillsammans med dina kollegor blir ni involverade i olika projekt och arbetar med frihet under ansvar, agerar självständigt och tar ansvar för att utveckla företaget inom arbetsområdet.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER
Vi söker dig som arbetat några år med diverse mekaniskt underhåll. Meriterande är om du har erfarenhet av panndrift eller verksamhet som i övrigt liknar vår. B-körkort och tillgång till bil krävs för färd till och från arbetsplatsen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Som driftsmekaniker bör du vara noggrann, strukturerad, systematisk och delaktig i att driva processer framåt. Du är en problemlösare med stor initiativförmåga och van att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Hässleholm Miljö arbetar och vistas i svensk kontext, vilket förutsätter god tal- och skrivförmåga i svenska.

INFORMATION OCH KONTAKT
På Hässleholm Miljö gillar vi olika! Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Vi tillämpar en provanställning om 6 månader som sedan förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid. Beredskap kan komma att ingå.

Enheten är placerad på värmeverket i Hässleholm, men arbetet sker på samtliga av HMAB:s anläggningar inom Hässleholms kommun.

Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi ligger i framkant med avseende på teknisk utveckling? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? Vill du på sikt kunna växa med din roll och få utökade ansvarsområden? I så fall är du välkommen med din ansökan.

Ansökan skickas via wikan.se. Ansökningarna behandlas löpande, men sista dag att söka är 2021-05-21.

Vid frågor och funderingar kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08 eller Sara Kvist på 044-590 65 12.

OM WIKAN PERSONAL
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 380 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Dela detta jobb

DRIFTSMEKANIKER

Hässleholm Miljö AB