teknikjobb.se

logga

Driftsättningsingenjör

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-12-05

Ansök nu

Driftsättningsingenjör

Är du en ingenjör med tidigare erfarenhet av underhåll, driftsättning och arbetsledning? Kanske är du ute efter nya utmaningar? Just nu söker vi flera Driftsättningsingenjörer som ska medverka och leda driftsättningen av gasturbinpackar och som vill arbeta som konsult på uppdrag hos Siemens Energy i Finspång. Varmt välkommen med din ansökan

Om rollen:

I rollen som Driftsättningsingenjör kommer du att jobba på provningskontoret som ansvarar för all provning av gasturbiner och kringutrustning inför leverans till kunder. På provningskontoret jobbar man med testkörning av gasturbiner, verkstadsprov av kringutrustningen till gasturbinen samt provning av kompletta leveranser. Du kommer att ingå i gruppen som utför verkstadsprov samt string-test och jobba i nära samarbete med testriggarna

Dina arbetsuppgifter:

Som driftsättningsingenjör medverkar och leder du driftsättningen av gasturbinpackar i vår verkstad och ute hos våra kunder.

I ditt ansvar ingår att hålla uppgjord tidplan för maskinen, driva och hålla samman provningsgruppen och utbilda medarbetare.

Dokumentation av arbetet i form av checklistor och rapporter.

Vad krävs av mig?

Du är ingenjör med inriktning drift, energi, elkraft, maskin eller styr- och reglerteknik och har ett par års erfarenhet av arbetsledning.

Du har praktisk erfarenhet från driftsättning eller underhåll av större maskiner, företrädesvis turbiner.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och på engelska och har erfarenhet av administrativt arbete och datorvana.

Kunskaper inom styr- och reglerteknik, exempelvis Siemens Simatic PCS7 styrsystem är meriterande.

För att lyckas i tjänsten är du en strukturerad och driven problemlösare. Du är uthållig och har en god kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete med andra.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Dela detta jobb

logga
Driftsättningsingenjör

Modis Sweden AB