teknikjobb.se

Driftsamordnare Energi

Är du intresserad av att optimera energianvändning i fastigheter och dessutom har erfarenhet av att arbeta med energifrågor i fastighetsbestånd? Nu söker vi en Driftsamordnare energi som delar vår passion för barnens bästa och som vill driva och utveckla SISAB till att bli ledande inom utbildningsmiljöer!

Rollen som Driftsamordnare energi

Som Driftsamordnare energi på SISAB ansvarar du för företagets energifrågor med stort fokus på energibesparande åtgärder och energiuppföljning. Du har breda kontaktytor och samverkar med både interna avdelningar och externa leverantörer för att tillsammans optimera energianvändningen på SISAB:s fastigheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för energistatistik, följa upp och rapportera energiförbrukning
  • Ansvara för mätvärdesinsamling och energiuppföljning
  • Bevaka och följa upp satta energimål samt identifiera avvikelser och förbättringsåtgärder
  • Ansvara för utveckling och förbättring av arbetssätt och rutiner för driftavdelningens systematiska energiarbete 
  • Handlägga energiutredningar och analysera dessa, samt delta i samordning kring åtgärder 

Vem är du?

Vi tror att du är en engagerad och ansvarstagande person som har en förmåga att få saker att hända. Genom att se utifrån ett helhetsperspektiv är du van vid att fatta små som stora beslut utifrån både kort och lång sikt. Du är van vid att planera och följa upp ditt arbete samtidigt som du ständigt ser lösningar och förbättringsmöjligheter.

Vidare ser vi att du har:

  • Högskoleingenjörsutbildning med inriktning energi och/eller installationsteknik eller liknande.
  • Minst 5 års erfarenhet av energi i fastighetsbestånd
  • God vana vid att leda energiarbete

SISAB erbjuder dig

På SISAB får du möjligheten att vara en del av ett värderingsstyrt bolag som arbetar aktivt med att skapa ett gemensamt synsätt och förhållningssätt. Vi är affärsmässiga, ansvarstagande och engagerade och dessa värderingar synliggörs genom vårt sätt att bemöta andra, vårt sätt att agera och fatta beslut.

Med hållbarhet och smarta lösningar i fokus får du vara med och bidra till att skapa inspirerande utbildningsmiljöer som formar framtidens Stockholm och ger barn och ungdomar bästa möjliga start.

Vi sitter i nya fina kontorslokaler vid Globen, Palmfelt Center med tillgång till träningslokaler i anslutning till kontoret. Förutom ett meningsfullt uppdrag får du en trygg arbetsgivare med ett uppskattat förmånspaket, som i år dessutom blev utsett till Stockholms friskaste företag. Vill du vara en del av ett engagerat team med mycket skratt, då är SISAB företaget för dig!

Hej från din blivande chef

Jag heter Mikael Norberg och är ansvarig för enheten driftområde 1-3 och energi på driftavdelningen på SISAB. Jag leder ett team som beskriver sitt jobb som varierande, roligt och utvecklande. Detta är jag verkligen stolt över då min starka övertygelse är att det är viktigt att kunna utmana varandra, ge feedback och våga lyckas och misslyckas. Samt att göra förändringar som har betydelse för oss och kommande generationer. För mig är det viktigt att våga, inte vara rädd för att dela med sig eller ta till sig kunskaper från andra. Men framför allt ska det vara vara roligt att komma till jobbet.
Jag ser fram emot att läsa din ansökan. 

Ansökan

Vi arbetar löpande med urval så skicka in din ansökan snarast. För mer information om tjänsten, kontakta Mikael Norberg (Rekryterande chef) på 08 508 47012. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Corinne Sjöbäck (HR Business Partner) på 08 508 42236.

 Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. 

 

 

 

logga

Driftsamordnare Energi

Ort
Utgår

2020-06-15

Ansök nu

Dela detta jobb