teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Driftoperatör, Gotlands Energi AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Driftoperatör, Gotlands Energi AB

Här kommer du att arbeta

Att jobba i energibranschen innebär att du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. GEAB som är en del av Vattenfallkoncernen, ska ge förutsättningar för ett hållbart Gotland och vi är fast beslutna att göra det möjligt att leva ett fossilfritt liv inom en generation. Klimatet är vår mest spännande utmaning inför framtiden. Tillsammans kan vi göra skillnad och vi behöver dig för att nå dit.  

Din roll

Vi erbjuder ett framtidsyrke som är både omväxlande och fritt. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och säkerhetsmedvetenhet, vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet under säkra förhållanden.

Dina arbetsuppgifter som Driftoperatör

• Optimering, styrning, övervakning av el- samt värmedistribution

• Körning och övervakning av produktionsanläggningar

• Larmhantering och loggboksföring

• Administration, hantering av arbetsorder och rapporteringar.

• Felanmälan och felavhjälpning.

• System/tjänsteförvaltare

Du kommer att ingå i ett team bestående av 9 personer, varav 6 stycken skiftgående Driftoperatörer och övriga dagtidsgående. Verksamheten är bemannad dygnet runt och skiftgång ingår i arbetet. Ensamarbete förekommer i samband med skiftgången.

Vi söker dig som har:

• En Energi/Elkrafts utbildning på universitet-/högskolenivå alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Eller Certifierad Pannoperatör kategori 1 alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

• Erfarenhet av drift

• Goda datorkunskaper

• B-körkort

Som person värdesätter vi om du har en utpräglad ansvarskänsla, är driven och nyfiken med ett sinne för lösningar. Du är initiativrik, noggrann, handlingskraftig och serviceminded och sätter alltid kunden i fokus. Du är en kommunikativ, positiv och utåtriktad person med god samarbetsförmåga. Vi tror att du trivs med att driva förändringar, gärna antar nya utmaningar och kan arbeta självständigt. Du är van att uttrycka dig såväl i tal som i skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. På GEAB jobbar olika yrkesgrupper och generationer sida vid sida. Vi utformar arbetsförhållanden och anställningsvillkor för att underlätta för medarbetare att kombinera arbete, privatliv och föräldraskap. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. GEAB arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Placeringsort

Tjänsten är placerad i Visby.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Martin Bengtsson, tfn 076-771 52 09 eller martin1.bengtsson@geab.vattenfall.se

För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sabina Eriksson, tfn 073-662 86 73 eller mailadress: sabina.eriksson@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är: Staffan Sundström (Ledarna), tfn 0498-28 52 64. Jeanette Regin (Unionen), tfn 0498-28 50 22 och Patrik Malmquist (SEKO), tfn 0725 756 538.

Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast den 14 augusti 2022

I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall.

Då det är under sommarperioden som tjänsten är sökbar så kommer urval och intervjuer ske först efter sista ansökningsdatum.

Vi ser framemot din ansökan!

Att arbeta inom GEAB innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Dela detta jobb

Driftoperatör, Gotlands Energi AB

Vattenfall AB