teknikjobb.se

Vill du ha ett spännande och tekniskt arbete där du bidrar till ett hållbart Göteborg och ansvara för att vårt eldistributionsnät fungerar varje dag, dygnet runt?

Vi erbjuder dig en tjänst där du får ta mycket ansvar, lösa problem och samtidigt arbeta för ett grönare Göteborg. Som driftledningsingenjör leder du arbetet i samband med underhållsarbete och vid felavhjälpning. Tjänsten är en tillsvidaretjänst och du arbetar treskift.

I rollen som driftledningsingenjör hos oss på Göteborg Energi Nät AB, fyller du en mycket viktig funktion. Du övervakar elnätet, dess anläggningars status och tar emot larm från våra stödsystem. Du initierar åtgärder och i samråd med vår utförarorganisation prioriterar du vilka resursinsatser som ska göras vid störningar. Du aviserar också kunder inför planerade kopplingar i elnäten samt skriver och granskar driftordrar. Vidare deltar du i arbetsgrupper vid mindre utredningar i syfte att utveckla och förbättra arbetsrutiner. Du har ett spännande arbete där du snabbt får ett resultat på utfört arbete vid störningsavhjälpning.

Vilka är de mest spännande utmaningarna för en driftledningsingenjör på GENAB just nu?  

-   Vi har många spännande projekt de kommande åren då staden växer och utvecklas. Här får du möjlighet att centralt i verksamheten ta del av utvecklingen genom bl a  planering av kopplingar vid drifttagningar.

Våra driftledningsingenjörer verkar som vardagshjältar bakom ridåer och agerar snabbt när problem uppstår i elnätet, allt för att se till att stadens sjukhus, kollektivtrafik och förskolor dagligen förses med värme och el. Då tjänsten hanterar problem i elnätet som de flesta gånger uppstår med kort varsel, söker vi dig som har en god samarbetsförmåga, är analytisk till ditt sätt och har förmågan att prioritera under tidspress. Tjänsten innebär ett stort ansvar är det är därför viktigt att du trivs med att ta ansvar och klarar av att fatta beslut på ett bra och effektivt sätt.

För att kunna ta ansvar i rollen tror vi att du som söker tjänsten har en bakgrund som högskoleingenjör med elkraftsinriktning, alternativt har du en utbildning som kan ses som likvärdig. Du har 3-4 års erfarenhet av att arbeta med eldistribution och är van vid att arbeta med moderna datorhjälpmedel. Utöver detta drivs du av att finna lösningar, hittar snabbt fungerande vägar och vill växa i en teknisk roll.

Som anställd hos oss på Göteborg Energi kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Det ska vara tryggt att jobba med oss. Men det ska kännas roligt också. Hos oss har du fina möjligheter att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Verkar det intressant? Välkommen med din ansökan! På grund av semesterledigheter kommer intervjuer att påbörjas först i början på augusti.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2020-07-27

Kontaktpersoner
Annelie Lindeberg
tfn: +46 031628125

SACO Helena Grunditz, ordförande
tfn: 031-626523

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Driftledningsingenjör

Företag Göteborg Energi
Ort
Utgår

2020-07-27

Ansök nu

Dela detta jobb