teknikjobb.se

Driftingenjör – Vattenfall Eldistribution AB Trollhättan

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Driftingenjör – Vattenfall Eldistribution AB Trollhättan

Är du intresserad av att arbeta som Driftingenjör i Trollhättan?

En säker nätdrift är en viktig nyckel för att hjälpa våra kunder till ett klimatsmart liv. Vi genomför stora investeringar för framtiden i vårt distributionsnät och behöver därför anställa fler erfarna och engagerade medarbetare till Trollhättan. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med bra gemenskap där du blir en viktig kugge i hjulet för att få helheten att fungera.

Dina arbetsuppgifter
Inom avdelningen Nätdrift är vi sex grupper som tillsammans arbetar med planering, övervakning och driftoperativa tjänster för att så effektivt som möjligt kunna hantera det som sker i nätet. Vi söker medarbetare till vår grupp Driftplanering Transmission (40-130 kV). Arbetet som driftingenjör passar dig som gillar logiska utmaningar och att fungera som spindeln i nätet. Du arbetar med att:

• Planera och förbereda arbeten i elnätet, säkerställa att det sker elsäkert och minimera avbrottstiderna för våra kunder. Skriva och kontrollera driftordrar.
• Upprätthålla en tät dialog både internt och externt, bl a med våra kunder, entreprenörer och andra nätägare.
• Delta i projektmöten för investeringar och underhåll i vårt regionnät.
• Utföra olika former av driftrelaterade beräkningar.

Tjänstgöring i driftcentralen kan innebära skiftgång, jour eller beredskap.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har någon form av teoretisk utbildning eller praktisk erfarenhet. Antingen elkraftsutbildning från högskola eller 5-10 års erfarenhet av praktiskt arbete inom elkraft. Utöver din tekniska kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en problemlösare som trivs med komplexa frågeställningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och har ett stort engagemang för kunder och teknik. Vidare är du bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta och komma överens med andra. Du behärskar svenska både i tal och skrift.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Övrig information
Rekryterande chef: Jennie Åhlander 070-3992917.
Rekryterare: Sofie Jansson 073-0514054.

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Driftingenjör
Placeringsort: Trollhättan

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning. Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se

Dela detta jobb

Driftingenjör – Vattenfall Eldistribution AB Trollhättan

Vattenfall AB