teknikjobb.se

Driftingenjör Ledningsnät Vatten

Ort
Utgår

2020-01-07

Ansök nu

Driftingenjör Ledningsnät Vatten

 

Arbetsbeskrivning

Gillar du variation i arbetet, att samarbeta och hantera både planerade och händelsestyrda problem? Då är Driftingenjör hos oss något för dig!

Ledningsnät är en driftavdelning som består totalt av åtta enheter med ca 150 medarbetare och vi äger våra egna anläggningar och ingen är bättre på att drifta dessa än vi själva. Enheterna Vatten drift och Vatten projekt ansvarar för den operativa driften av Göteborgs dricksvattenrörnätet med tillhörande anläggningar. Enheterna tillsammans består av drifttekniker och en driftingenjör samt enhetschef. Vi ska nu utöka med en driftingenjör som kommer ha fokus på operativ drift och underhåll av ledningsnätet och anläggningarna. Vi är idag lokaliserade på Ringön i centrala Göteborg men verksamheten kommer under januari 2020 att flytta till helt nya lokaler då vi samlar vår verksamhet för hela förvaltningen vid Alelyckan.

I rollen som driftingenjör kommer du arbeta nära enhetschef och driftpersonal. Arbetsfältet är brett och varierat men som tidigare nämnt kommer denna roll ha fokus på förebyggande och avhjälpande underhåll i verksamheten. Du kommer arbeta med att utveckla arbetssätt och processer, vara driftstöd för verksamheten, planering, uppföljning, projektleda mindre driftprojekt samt vara ett administrativt stöd för chef och driftpersonal. Vidare kommer du ha mycket samarbete med personal inom vår egna avdelning men även andra avdelningar inom vår förvaltning samt externa kontakter som abonnenter, andra förvaltningar och bolag samt näringsidkare och myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleingenjör med inriktning VA-området eller att du har erfarenhet som kan likställas med detta. Det är meriterande om du har utbildning inom VA och/eller inom underhåll. Erfarenhet av arbete inom VA och/eller systematiskt underhåll likasom arbete i en driftverksamhet är även det meriterande.

Arbetet som driftingenjör är både planerat och händelsestyrt och för att trivas i rollen ser vi att du är flexibel och trivs när arbetsdagen kan vara händelsestyrd. Rollen har fokus på förebyggande och avhjälpande underhåll och för att nå resultat i arbetet ser vi det som en förutsättning för rollen att du är resultatinriktad och vill se hur ditt arbete utvecklar vår verksamhet. Du kommer arbeta en del självständigt och för att komma framåt i arbetet är du driven och har lätt för att ta initiativ och fatta beslut. Men du kommer samarbeta med många olika aktörer både internt och extern och vi värdesätter därför att du har god samarbetsförmåga.

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna.

Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär. Välkommen!

Övrig information

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


 

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2020-01-07
Referensnummer
A916158

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid
Antal tjänster
1
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
2020-04-01. eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Tommy Ekblad

Enhetschef
Telefon: 031 - 368 72 40

Fackliga företrädare

Eveline Stolpe

SACO
Telefon: 031-368 72 26

Sandy Westergren

Kommunal
Telefon: 031 - 368 72 60
E-post: sandy.westergren@kretsloppochvatten.goteborg.se

Lars Björk

Vision
Telefon: 031-368 72 12

Dela detta jobb

Driftingenjör Ledningsnät Vatten

Kretslopp och vatten, Göteborgs Stad