teknikjobb.se

Driftingenjör avfall – Svensk Kärnbränslehantering AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-10-04

Ansök nu

Driftingenjör avfall – Svensk Kärnbränslehantering AB

Ditt nya jobb kommer att göra skillnad. 
I minst 100 000 år.

Efter decennier av forskning, utveckling och säkerhetsarbete, är SKB redo att lösa en av vår tids viktigaste miljöskyddsfrågor.

Vi har kunskapen, metoden och tekniken att bygga ett säkert slutförvarssystem för använt kärnbränsle. Det ska skydda människor och miljö i minst 100 000 år.

Nu söker vi fler engagerade människor som vill vara med och att skapa en livsviktig skillnad.

Här kommer du att arbeta 
Avdelning Drift ansvarar för driften av SKB:s kärntekniska anläggningar. I Oskarshamn finns mellanlagret för använt kärnbränsle, Clab. Inom enheten anläggningsdrift ansvarar vi dels för operativ drift, dels för driftstödsuppgifter inom exempelvis avfallshantering och driftkemi.
Nu söker vi en driftingenjör som kan vara med och utveckla arbetet tillsammans med oss.

Vad du kommer att göra

  • Operativ hantering av uppkommet avfall på Clab
  • Optimera, följa upp och utveckla avfallshanteringen
  • Utföra och samordna avfallsrelaterade utredningar
  • Stötta med avfallskompetens i projekt
  • Hantera myndighetskontakter

Vi söker dig som har
Förmågan att arbeta självständigt och bra på att driva det egna arbetet framåt. Du brinner för kvalitetsarbete och du har ett tydligt säkerhetstänk. 
Som person är du noggrann, ansvarstagande och praktiskt lagd. I rollen har du ett brett kontaktnät, både inom SKB och mot övriga tillståndshavare varför en god kommunikativ förmåga och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Det är meriterande om du har

  • Arbetat med avfallsfrågor
  • Anläggningskännedom på Clab

Varför välja oss?
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en spännande organisation med många sakkunniga experter, såväl nationella som internationella, som gärna delar med sig av kunskaper och erfarenheter. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. SKB erbjuder därför till exempel friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning samt föräldraledighetstillägg.

I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall.

Övrig information
Rekryterande chef: Martin Hed, 070-336 50 10

Rekryterare: Zanko Dasko, 070- 253 28 96

Fackliga företrädare är för Saco-SKB är Marika Westman, 070-638 34 36, för Unionen Carina Gottfridsson, 0491-76 32 30 och för Ledarna Bo Johansson, 073-807 23 23.

Placeringsort: Oskarshamn

Tjänsten kräver en mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och på engelska. Körkort B är ett krav.

Vi på SKB är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. SKB arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

SKB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast den 29 september 2019. Urval sker efter sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Driftingenjör avfall – Svensk Kärnbränslehantering AB

Vattenfall AB