teknikjobb.se

Driftig drifttekniker till Skandia!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Driftig drifttekniker till Skandia!

Har du tidigare arbetslivserfarenhet som drifttekniker och vill ta nästa steg i karriären? Har du samtidigt goda kunskaper inom SQL Server och vill sköta driften i en större infrastrukturmiljö? Sök då tjänsten som drifttekniker till Skandia!

Om tjänsten

Academic Work söker en drifttekniker till Skandia. Som drifttekniker är du placerad inom second level funktionen, Service Operations på IT som i sin tur tillhör End User Services på Skandia. Du kommer att ingå i ett team med högt i tak där teamet ansvarar för drift av infrastruktur och applikationer till Skandia koncernen i Sverige.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skandia. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader fram. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som DBA kommer dina arbetsuppgifter att bestå av drift och förvaltning av våra databasmiljöer, samt medverka vid releaser och uppgraderingar av Skandias applikationer och databaser. Du kommer inledningsvis att få möjlighet till en god introduktion samt stöttning från övriga kollegor.

Du kommer tillexempel att:

 • Arbeta med verktyg och metoder för optimering och ”tuning” av databaser

 • Arbeta med MS SQL Failover och AlwaysOn kluster

 • Arbeta med säkerhet runt databaser och accessande system

 • Hantera tillhörande kritiska applikationer i komplex miljö

 • Utföra och tolka prestandatester, samt kunna föreslå optimeringar utifrån dessa resultat. Tjänsten innefattar även att man går beredskap för databas på ett schema

Vi söker dig som

 • Har kunskaper av Microsoft SQL

 • Microsoft SQL kluster, T-SQL, Performance tuning samt Microsoft infrastrukturmiljöer

 • Har flytande kunskaper i Svenska, både i tal och skrift

Vi blir extra intresserade om du har du erfarenhet av ITIL, virtualisering samt säkerhet.

Som person är du initiativtagande och du kommer med nya förslag till arbetssätt samt driver ditt eget arbete framåt. Då rollen som drifttekniker innebär en nära dialog med andra medarbetare på Skandia ser vi att du har en god kommunikativ förmåga. Vidare söker vi dig som har en flexibel inställning som gör att du lätt ändrar fokus baserat på de arbetsuppgifter du tar dig an.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Stockholm, Kungsholmen

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste01@academicwork.se. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om hur Skandia presenterar sig som arbetsgivare här Skandia

Dela detta jobb

Driftig drifttekniker till Skandia!

Academic Work