teknikjobb.se

Driftekniker Avloppsrörnät och anläggningar

Ort
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Driftekniker Avloppsrörnät och anläggningar

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann och har lätt för att anpassa dig till olika miljöer? Trivs du med att arbeta ute i fält? Nu söker vi drifttekniker till våra avloppsenheter.

Som drifttekniker ansvarar du tillsammans med dina kollegor för den operativa driften av avloppsrörnätet och dess pumpstationer. Du kommer bl.a. arbeta med drift och underhåll av avloppsnätets anläggningsdelar, planerad tillsyn och akuta felsökningar, spolning/slamsugning av avloppsledningar. Verksamheten omfattar hela kommunen och innebär kontakter med abonnenter, andra förvaltningar och bolag samt näringsidkare och myndigheter. 

Enheterna består av ca 12 drifttekniker och en driftingenjör. Vi söker drifttekniker till den ena enheten. Beredskapstjänstgöring kan på sikt komma att ingå i tjänsten.

Idag är vi lokaliserade på Ringön i centrala Göteborg och under hösten 2019 kommer vi flytta till nya lokaler vid Alelyckan för att samla hela vår verksamhet för förvaltningen. 

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån. 

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna. Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasiekompetens med inriktning mot mekanik, rörnätsdrift, VVS, eller motsvarande. Annan likvärdig kompetens kan vara erfarenhet av att ha reparerat / sköt service av pumpar eller ovan beskrivna arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet för avlopp. Tjänsten är säkerhetsklassad och för tjänsten krävs körkort B. Det är meriterande om du har C-körkort.

Vi ser att du som söker förstår och tar ansvar för det gemensamma uppdraget och ser möjligheter och hittar lösningar. Som drifttekniker behöver du ta egna initiativ för att få saker att hända.

Rollen innebär kontakt med flera olika aktörer, det är därför viktigt att du med en tillmötesgående och positiv attityd, har vilja och förmåga att lyssna på de du möter i din vardag för att leverera lösningar. Du medverkar aktivt till ett positivt klimat inom gruppen och tar ansvar för dina handlingar. Genom delaktighet och ansvar medverkar du i arbetets planering, genomförande och uppföljning.

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om Kretslopp och vatten

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum
2019-08-23

Referensnummer
A888481

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tillträde
2019-09-02. eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Annika Woldenius
Enhetschef
Telefon: 031-368 74 57
E-post: annika.woldenius@kretsloppochvatten.goteborg.se

Fackliga företrädare
Sandy Westergren
Kommunal
Telefon: 031 - 368 72 60
 

Dela detta jobb

Driftekniker Avloppsrörnät och anläggningar

Göteborg stad Kretslopp & Vatten