teknikjobb.se

Nacka Energi AB

Nacka Energi bygger och driver elnätet i Nacka, en av Sveriges mest expansiva kommuner. Här utvecklas Nacka stad med planer för 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser fram till 2030. För att möta samhällets ökade efterfrågan av elförsörjning ska vi med ny teknik förstärka och bygga ut befintligt elnät från 70 MW till 200 MW. Genom att satsa på klimatsmart elproduktion och ge möjligheter till flexibel elförbrukning vill vi skapa ett mer hållbart energisystem. Investeringsnivån uppskattats till 250 miljoner kronor de närmaste fem åren. Läs mer på nackaenergi.se

Vi söker dig som vill utveckla vår drift och underhåll av elnätet för att klara en smartare och modern framtid. Är du vår nya driftchef!

Vi erbjuder, 

En möjlighet att arbeta med utvecklingen av drift- och underhållsgruppen i ett elnäts som går från tätort till citymiljö. Att driva utveckling och göra skillnad i ett bolag med korta beslutsvägar i en arbetsmiljö som bygger på ömsesidig tillit. Ett ansvarsfullt och varierande arbete med många kontaktytor. En möjlighet att få vara med och bidra till en hållbar utveckling för en bättre miljö.

Ditt uppdrag, 
Vi söker nu en driftchef för en grupp bestående av tre ingenjörer och sju montörer som skall växa i antal. Som driftchef ska du vara drivande i att utveckla verksamhet, medarbetare inom din egen grupp och delta i bolagets utveckling samt att driva egna operativa arbetsuppgifter inom projektledning, felavhjälpning, drift och underhåll. Du kommer ingå i bolagets chefsgrupp och har personalansvar för dina medarbetare.

Arbetsuppgifter:

  • Leda och styra gruppens arbetsuppgifter inom drift- och underhåll av elanläggningar samt nyanslutningar för styckeserviser.
  • Delegerat personal- och arbetsmiljöansvar.
  • Ansvara för underhållsplanen inom avdelningen.
  • Genomföra verksamhetsförbättringar och utveckla gruppens medarbetare.
  • Ansvara för budget och prognos.
  • Ansvara/svara för upphandlingar inom gruppen och även avtal för hela bolaget.
  • Ansvara för STYREL.
  • Ingå i företagets beredskapsorganisation som driftbefäl.

I ditt arbete fokuserar du på verksamhetens lönsamhet, effektivitet, arbetsmiljö och kvalitet och du har ett kommersiellt ansvar tillsammans med budgetansvar. I tjänsten etablerar du samarbetsavtal med relevanta parter och koordinerar interna och externa installatörer och leverantörer.

Din profil,
Vi söker dig med ca 10 års arbetslivserfarenhet av drift- och underhåll av ett eldistributionsnät för lokalnät men du har även erfarenheter inom regionnät. Tjänsten kräver gymnasieutbildning med inriktning teknik och har du även någon form av eftergymnasial utbildning inom teknik är det meriterande. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i en ledande position under några år. IT-kunskaper inom SCADA system, projekthanteringssystem och informationshanteringssystem ser vi som en förutsättning för att klara uppdraget liksom fördjupad ekonomisk kunskap för att kunna lägga budget och kalkylera. Meriterande kvalifikationer är om du har auktorisation enligt elsäkerhetslagen nivå A.

Som person är du ansvarstagande och har ett starkt eget driv. Du har ett affärsmässigt tänk och en mycket god förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du är initiativtagande, lösningsfokuserad och flexibel. Med kvalitet och engagemang har du förmåga att driva ditt uppdrag framåt. Du skapar förbättringar och får med ditt team genom ett coachande förhållningssätt där du ger förutsättningar för medarbetarna att utvecklas i sina roller. I arbetet ingår många externa och interna kontakter varpå det är av stor vikt att ha en god kommunikativ förmåga.

Vi vill att du är med och skapar en god atmosfär och lever upp till vår företagskultur genom att vara i framkantta initiativ, vara öppen och agerar säkert. Då arbetet är rörligt erfordras B körkort.

Om tjänsten 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Nacka Energi sitter i nyrenoverade lokaler med goda kommunikationer. Med buss reser du hit på ca. 15 min. från Slussen och 25 minuter från Gustavsberg. Kommer du med tvärbanan går den till Sickla bro där du når bolagets kontor med en kort promenad.

Tjänsten är säkerhetsklassad.

Bakgrundskontroll och drogtest genomförs av slutkandidat i rekryteringsprocessen. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna redan idag!

Sista ansökningsdag är 2019-09-01 och ansökningar kommer behandlas löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Välkommen till oss!

Nacka Energi bildades 1919 och ägs sedan 1952 av Nacka kommun. Idag är Nacka Energi en del i koncernen Nacka Stadshus AB. Vår primära verksamhet är drift och förvaltning av elnätet i bolaget Nacka Energi AB.

Nacka Energi AB har dotterbolaget Nacka Energi Försäljning AB, vars verksamhet bedriver kommissionsförsäljning samt tillhandahåller nätadministrativa tjänster och tekniska tjänster inom verksamhetsområdet.

Inför rekryteringsarbetet har Nacka energi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför all kontakt med mediesäljare och rekryteringsbolag.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Nacka
Referensnummer    2019/492

Kontakt    
Henrik Svensson, Nätchef, 08-466 81 35

Sista ansökningsdag    2019-09-01

Driftchef till Nacka Energi AB

Företag Nacka Energi AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-01

Ansök nu

Dela detta jobb