teknikjobb.se

Driftchef med säkerhetsansvar till NK

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Driftchef med säkerhetsansvar till NK

Hufvudstaden är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen. Företaget grundades 1915 och står för hög kvalitet, personlig service och långsiktighet, både i förvaltning och utveckling av egna kommersiella fastigheter på Stockholms och Göteborgs bästa marknadsplatser. På Hufvudstaden arbetar idag ca 140 personer och företagskulturen präglas av högt medarbetarengagemang, prestigelöshet och ständig utvecklingsvilja.


Driftchef med säkerhetsansvar till NK 

Är du en duktig och erfaren ledare med fastighetsteknisk bakgrund som söker nya spännande utmaningar? Då kan du vara rätt person för denna centrala roll där du kommer ha huvudansvaret för drift och säkerhet i en av Sveriges mest kända profilbyggnader.

Nordiska Kompaniet (NK) består av två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Josef Sachs grundade Nordiska Kompaniet 1902 och hade redan då en tydlig vision. Varuhuset NK skulle vara en kommersiell och kulturell teater – ett varuhus i världsklass. Varumärket NK samt varuhusbyggnaderna i Stockholm och Göteborg ägs idag av Hufvudstaden AB. 

Om tjänsten 
Som driftchef med säkerhetsansvar för NK i Stockholm har du en viktig nyckelroll med övergripande ansvar för drift/underhåll, säkerhet och teknikfrågor för Hufvudstadens affärsområde NK. Du ansvarar för den långsiktiga underhållsplaneringen för varuhusfastigheten NK i Stockholm, inklusive NK Parkaden – profilfastigheter i centrala Stockholm. I rollen ligger också ansvar för affärsområdets drift- och skötselavtal, anläggningsbesiktningar samt brand- och säkerhetsfrågor.   
 
Rollen innefattar stora kontaktytor både internt och externt, samt direkt personalansvar för en grupp tekniska förvaltare och drifttekniker. Du rapporterar till varuhuschef NK Stockholm. 

Din profil 
Vi söker i första hand dig som har flerårig erfarenhet av drift, teknisk fastighetsförvaltning, inköp och avtalsupphandlingar. Du bör ha kunskap om och vana av ekonomisk rapportering/uppföljning samt behärskar engelska i tal och skrift. Troligtvis är du utbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.  

Tidigare erfarenhet av framgångsrik personalledning är en förutsättning för att du ska lyckas i denna roll.  

Detta är en ansvarsfull och självständig roll som kräver att du har ett högt eget driv, god samarbetsförmåga och att du är duktig på att leda och engagera din personalgrupp.  

Vem är du? 
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din ledarskapsförmåga. Som person är du affärsmässig, prestigelös, service- och kvalitetsinriktad. Att hålla ordning och reda är naturligt för dig och du ser det som en självklarhet att säkerställa att hyresgästerna alltid får högsta standard av service och kvalitet. Som ledare är du fullt införstådd med vikten av att i alla lägen agera föredömligt.

Vad Hufvudstaden erbjuder dig 
Du erbjuds ett ansvarsfullt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt. Här arbetar du med frihet under ansvar samtidigt som du får en konkurrenskraftig lön och övriga löneförmåner.  

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som driftchef med säkerhetsansvar passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar Hufvudstaden med Fasticon.  Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Lindkvist på linda.lindkvist@fasticon.se eller 070-635 25 49

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 10 augusti 2021.

Om Fasticon 
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

 

 

Dela detta jobb

Driftchef med säkerhetsansvar till NK

Fasticon AB