teknikjobb.se

Logo

Driftchef Elnät

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Driftchef Elnät

Teknik i Väst AB

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.

Beskrivning

Teknik i Väst AB är ett resursbolag som ägs av Arvika och Eda kommuner. Bolaget ansvarar för vatten och avlopp, renhållning och gatudrift i båda kommunerna samt elnät, fjärrvärme, fiber, sol- och vattenkraft i Arvika kommun.
Vår vision är att vara ett föredöme som samhällsnyttigt bolag och vi får fina resultat i både medarbetar- och kundundersökningar, vilket vi är mycket stolta över.
Tillsammans bidrar vi till en bekväm vardag för dem som verkar och lever i Arvika och Eda kommuner.

Avdelningen Elnät består av ca 18 medarbetare som arbetar med drift och underhåll samt investeringar på 10 200 kunder i Arvikas elnät. Elnätsavdelningen består av 3 enheter, mät, drift och montage. Du kommer att ansvara för driftenheten.

Arbetsuppgifter

Som driftchef är du ansvarig för avdelningens uppdrag att drifta, sköta och förvalta affärsområdets elanläggningar och dess stödsystem.

Du leder, fördelar och utvecklar arbetet på enheten som består av 6 medarbetare. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du mot uppsatta mål med ständigt fokus på en hög leveranssäkerhet och säker arbetsmiljö. Du arbetar strategiskt för att utveckla avdelningens verksamhet på kort och lång sikt. Du har också ansvaret för att elanläggningarna systematiskt övervakas, kontrolleras och vid behov åtgärdas.

Du innehar budgetansvar för enheten och rapporterar till avdelningschef. 

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vem är du?

  • Du har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande.
  • Du är en trygg ledare med dokumenterad erfarenhet av personalledning.
  • Du har erfarenhet från teknisk verksamhet.
  • Ditt ledarskap är lyhört och kommunikativt och du inspirerar gruppen att arbeta mot gemensamt uppsatta mål.

Erfarenhet från elnätsverksamhet är meriterande.

Vi tror därför att du har några års erfarenhet av tidigare chefsroll. Du har ett tydligt, inspirerande och modernt ledarskap samt har en god förmåga att planera och följa upp dina medarbetares arbete. Du har tidigare arbetat inom teknik, infrastruktur, industri eller liknande och har ett tekniskt intresse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift, har lätt för att uttrycka dig samt är en van datoranvändare. För tjänsten krävs b-körkort.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
 

Övrigt

Arvika kommun samarbetar med Varbi i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Arvika
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/68
Kontakt
  • Ola Mossberg, 0570-84301
Facklig företrädare
  • Per-Inge Andersson, Ledarna, 0570-816 04
  • Therese Fahlstad, Vision, 070-1904084
Publicerat 2020-07-03
Sista ansökningsdag 2020-08-16

Dela detta jobb

Logo
Driftchef Elnät

Teknik i Väst AB