teknikjobb.se


Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. Läs gärna mer på www.dagab.se


Utvecklande tjänst som driftchef fastighet hos Dagab Inköp & Logistik AB


Vill du bidra med ditt ledarskap? Brinner du för fastighetsteknik/drift? Vill du vara en nyckelspelare som driver Dagabs utveckling in i framtiden? Vill du var med och bygga upp en ny avdelning tillsammans med ett kompetent gäng med driv och god kamratanda? Vill du arbeta i ett företag med stort hållbarhetsfokus? Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra? Ja då är vi kanske rätt för varandra och vi ser fram emot din ansökan.

Tjänsten
Som driftchef hos Dagab är du en ledare i en strategisk roll, du är beställarombud samt kravställare med totalansvar för drift, service och underhåll för samtliga fastigheter. Till din hjälp har du en handfull självgående fastighetschefer som är placerade ute på anläggningarna. Stor vikt läggs vid ledaregenskaper och förmågan att få fastighetscheferna att jobba tillsammans genom att tillsammans med dem utveckla och ta fram gemensamma arbetssätt, systemrutiner och processer.

Lageranläggningarna är känsliga för driftstopp och är tekniktunga med automation, kyla/värme och tempererade zoner. Anläggningarna består även av kontor, personalmatsalar, gym, markområden och parkeringar mm. Det är stora fastigheter med mycket rörelse av människor och trafik. Verksamheten i fastigheterna är igång alla dagar dygnet runt. Som driftchef kommer du att driva energifrågor, förnyelsearbete och avveckling av gammalt. Du är delaktig i de tidiga skedena i byggprojekt och tar över när det är dags för förvaltning.

Avdelningen är ny och håller på att byggas upp vilket förutsätter att man arbetar som ett team och stöttar fastighetsteamet och fastighetschefen i det arbetet. Resor i tjänsten förekommer. Tjänsten är placerad på Dagabs huvudkontor på Norra Stationsgatan 80 C i Stockholm. Du rapporterar till fastighetschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Totalansvar för drift och underhåll
 • Personal- och budgetansvar
 • Genomföra utredningar för att identifiera de tekniska system och produkter som är kritiska för en effektiv förvaltning
 • Anpassa den tekniska systemlösningen
 • Ägare av projekterings- och upphandlingsanvisningar för tekniska system
 • Teknisk kravställare och granskare av handlingar i projekt
 • Ta fram standarder, styrdokument och riktlinjer för Dagab
 • Digitalisera
 • Energioptimera
 • Säkerställa nyckeltal
 • Medverka i avdelningens utveckling, mål och verksamhetsplanering
 • Utvecklingen av processer, rutiner och metoder för styrning och uppföljning

Fokusområden är ledarskapet, den teknisk utveckling och modernisering av fastigheterna, energioptimering och digitalisering.

Erfarenhet och kvalifikationer:
Dagab söker en god ledare som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet som ledare och en bredd inom det fastighetstekniska området.

 • Goda kunskaper inom styr/regler, kyla och tempererade zoner.
 • Goda kunskaper i energioptimering
 • Genuint intresse av fastighetsteknik och utvecklingen på marknaden
 • Duktig kravställare
 • Erfarenhet av byggprojekt
 • Mycket goda ledaregenskaper
 • Körkort

Personliga egenskaper
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som driftchef hos oss måste du vara en god ledare, se till helheten och trivas med många olika kontaktytor samt vara en lyhörd relationsbyggare. Samverkan och samarbete är nycklar till framgång. Du är initiativrik, självgående, strategisk och resultatdriven. Vidare bör du vara uthållig, prestigelös och ha en visionär syn på teknisk utveckling.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som driftchef fastighet passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Dagab Inköp & Logistik AB med Fasticon Kompetens AB.

För att söka tjänsten, registrera din CV på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2020-05-31.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Wretman på jeanette.wretman@fasticon.se eller på 070-898 68 25.

Välkommen med din ansökan!


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

Driftchef - Dagab Inköp & Logistik AB

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb