teknikjobb.se

loga

Drift-Fastighetstekniker

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2021-03-05

Ansök nu

Drift-Fastighetstekniker

Riksbyggen satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi tar gärna nya utmaningar och skapar spännande energiprojekt.

Marknadsområdet förvaltar fastigheter på uppdrag av 120 bostadsrättsföreningar och 45 kommersiella/offentliga fastighetsägare i de flesta av Dalarnas kommuner. Vi är 60 engagerade medarbetare som arbetar med fastighetsservice, fastighetsdrift, energi, fastighetsjour, teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning och lokalvård.

Vad ska du göra?
Du kommer att arbeta med både bostäder och kommersiella fastigheter. Som Drift-fastighetstekniker arbetar du främst med fastigheternas tekniska system. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga fastighetsreparationer, kontroller och justeringar av fastigheternas värme- och ventilationsanläggningar.

Du kommer att arbeta i kundteam, i ett nära samarbete med andra drifttekniker, tekniska förvaltare, ekonomer, fastighetsskötare och lokalvårdare.

Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer även att arbeta mycket självständigt och har stort eget ansvar. Du kommer att ha stor frihet att på egen hand lösa de arbetsuppgifter du ställs inför i ditt arbete.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a.

  • Tillsyn, skötsel av fastigheternas tekniska system

  • Utföra service, felsökning av värme-, ventilation- och kylsystem med tillhörande styr & reglersystem

  • Anläggningsskötare för fastigheternas sprinkler- och brandlarmsystem

  • Utföra systematiskt brandskyddsarbete i främst kommersiella fastigheter

  • Utförande av felavhjälpande underhåll

  • Administration, t ex avläsningar, arbetsorderhantering, energistatistik, arbetsorderhantering, fakturering etc.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att proaktivt möta våra kunders behov. Du tycker om att ge god service och agerar alltid professionellt i dina kundkontakter. Du vill vara med och skapa en bra och långsiktigt hållbar miljö att bo och arbeta i.

Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog med kunder och dina kollegor. Du har stor problemlösningsförmåga och jobbar på ett affärsmässigt sätt.

Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet inom värme, ventilationssystem samt styr & reglerteknik. Meriterande med el-utbildning eller motsvarande erfarenhet.

Inom tjänsten finns utvecklingsmöjligheter inom energiområdet.

I tjänsten ingår beredskap.

Du har god förmåga att arbeta administrativt och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Datorn och Smartphone är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbygganställda.

Tjänsten är placerad i Borlänge-Falun samt kräver B-körkort för manuell växellåda.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss senast den 5 mars 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan så snart som möjligt.

För mera upplysningar om tjänsten är du välkommen att ringa Mats Simpson på telefon 0243-64634.

Dela detta jobb

loga
Drift-Fastighetstekniker

Riksbyggen