teknikjobb.se

Dokumentationstekniker- Vattenfall Services . (Trollhättan, Motala, Jordbro eller Uppsala)

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-16

Ansök nu

Dokumentationstekniker- Vattenfall Services . (Trollhättan, Motala, Jordbro eller Uppsala)

 

 


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vattenfall Services konsulttjänster växer! Vill du växa och utveckla vår konsultverksamhet tillsammans med inspirerande kollegor i en motiverande arbetsmiljö?
 


Din roll som dokumentationstekniker

Våra dokumentationstjänster skapar kvalitet, säkerhet, trygghet och mervärde för kunder som har elnäts- och elkraftsanläggningar. Som dokumentationstekniker arbetar du med ritningar i GIS-system för våra elnät och ansvarar för nyregistreringar, uppdateringar, rättningar/justeringar, konstruktion, renritning och produktion av kvalitetssäkrad slutdokumentation. Vi arbetar i system och program som NetBas, DP-Power, SAP och Officepaketet.
  
Dina kvalifikationer

• Du har erfarenhet av elkrafttekniskt arbete alternativt teknisk dokumentation. Har du tidigare arbetat som tekniker, beredare eller projektör kan det vara meriterande.

• Vi ser gärna att du har utbildning inom elkraft.

• Erfarenhet med NetBas och/eller DP-Power kan vara meriterande.

Som person trivs du i en roll som ställer höga krav på noggrannhet och kvalitet. Du är självständig i ditt arbete och du är van att hantera deadlines. Du är affärsmässig och stimuleras av möten med kunder. Du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med både kollegor och kunder. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
 


Mer information

Vill du veta mer om tjänsten: kontakta rekryterande chef Marie Forsman, tfn 070-227-16 07 . För mer information om rekryteringsprocessen: kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, tfn 073-432-10 61 Fackliga representanter för denna tjänst är: Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.Placeringsort: Flexibel placering. (Trollhättan, Motala, Jordbro eller Uppsala)

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


 Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 17:e oktober 2021!   
Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail.
Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering

https://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/vattenfall-som-arbetsgivare/mangfald/
 


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.seTillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 


Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices
 

 

 

Dela detta jobb

Dokumentationstekniker- Vattenfall Services . (Trollhättan, Motala, Jordbro eller Uppsala)

Vattenfall AB