teknikjobb.se

Dokumentationsledare till Etteplan

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Dokumentationsledare till Etteplan

Är du en person som ser möjligheter och motiveras av förbättringsarbete? Då passar du i denna roll! Här brinner gruppen för att hjälpa andra företag till smartare lösningar för effektiv informationshantering. Till denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av att leda och kvalitetssäkra arbete och ett driv som heter duga. Sök idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten
Som dokumentationsledare har du en stödjande och ledande expertroll genom projektets alla faser. Din roll är att stötta projektledaren i alla olika dokumentationsfrågor samt agera support i övriga frågor kring den tekniska dokumentationen ut till projektledare/delprojektledare och leverantörer.

Du erbjuds

 • Ett arbete med många kontaktytor där du har ett finger med i spelet genom projektets alla faser.

 • En roll där du får möjlighet att växa, prestera och verkligen visa vad du går för.

 • Kompetenta kollegor och möjlighet att skapa relationer som du bara vågat drömma om i ett expansivt företag med god samanhållning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Svara på frågor kring dokumentationskrav.

 • Granska formalia, se till att det är rätt mallar, ritningsnummer osv. som används.

 • Säkerställa strukturen i slutdokumentationen.

 • Arbeta med utvecklingsarbete.

Dina ansvarsområden är att stötta projektledarna i alla dokumentationsfrågor. Samordna leveranser och ta emot leveranser och hjälpa till med strukturer i arbetet. Du kommer att se till att processer och rutiner finns samt att de är fungerande och uppdaterade. Du strävar hela tiden efter att komma framåt. Du vet om när ditt arbete behöver gå in i nästa fas och kan utvärdera det.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial ingenjörsutbildning och erfarenhet av att leda och kvalitetssäkra arbete i projektform.

 • Har arbetslivserfarenhet från elkraft- eller energisektorn.

 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då dessa språk används dagligen i arbetet.

Det är meriterande om du arbetat med teknisk informations- eller dokumentationshantering eller i en motsvarande roll tidigare.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du är en god lyssnare och ser möjligheter till förbättringar som effektiviserar och leder till smarta lösningar. Du är en drivande person som gärna agerar som ”spindeln i nätet”. Du kommer att ha många kontaktytor därför ser vi att du som söker är relationskapande och har ett utpräglat servicetänk.

Som person är du:

 • Ansvarstagande

 • Lösningsorienterad

 • Serviceminded

 • Initiativtagande

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, minst sex månader. Du anställs som konsult hos Academic Work och det finns goda möjligheter till förlängning och på sikt även överrekrytering till Etteplan, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Placering: Karlstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Etteplans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Etteplan är ett globalt ingenjörsbolag med över 3.400 specialister som arbetar efter devisen 'Engineering with a difference'. De är övertygade om att morgondagens tekniska utmaningar kräver nya angreppssätt, och att varje medarbetare är viktiga för att uppnå detta.

Dela detta jobb

Dokumentationsledare till Etteplan

Academic Work