teknikjobb.se

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Till vår kund Djurfarmacia söker vi nu lagermedarbetare som ska hjälpa till ute på deras lager och plocka ordrar efter kunders behov.
Man arbetar i en liten lokal och nära sin kollegor så vikten vid social förmåga är prioriterad.
Djurfarmacia är specialiserade på djurläkemedel och som anställd hanterar man dyra och ömtåliga artiklar så vi lägger stor vikt vid att man är försiktig och nogrann.
Då kunden är i ett expansionsläge kan ibland tempot vara högt och det gäller att man är stresstålig och hanterar man det på ett bra sätt finns stora möjligheter för
utveckling.
Tunga lyft kan förekomma.
Det råder tystnadsplikt kring kunder vilket måste respekteras.
Det kan förekomma djur i lokalerna så är man allergisk är man inte rätt person för detta uppdrag.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer
Vana vid varuplock
God social förmåga
Nogrannhet
Postitivt inställd
Hög arbetsmoral

logga

Djurfarmacia söker lagerarbetare

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Dela detta jobb