teknikjobb.se

Distriktschef Service, KONE Malmö

Företag Kone AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Distriktschef Service, KONE Malmö

Vill du arbeta i ett internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch? Drivs du av att arbeta i en teknikintensiv omgivning med medarbetare och kunder i fokus? Nu söker KONE en Distriktschef till vår serviceverksamhet med placering i Malmö.  

VI SÖKER

Som Distriktschef innehar du personalansvar och arbetsleder dagligen servicetekniker som fokuserar på att ge förebyggande service på hissar.

Du brinner för att utveckla människor, att leda team och motiveras av ett stort eget ansvar. Du har resultat och budget ansvar och förväntas följa upp och analysera finansiella- och operativa nyckeltal som en del av detta.

I rollen kommer du att planera, styra och leda arbetet på fältet och se till att KONE uppfyller de serviceavtal gällande leverans- och kvalitetssäkring vi har mot slutkund. Din uppgift blir att coacha dina medarbetare, ansvara för deras kompetensutveckling samt för personalförsörjningen inom din grupp . Du har veckovis driftsmöten med kunder som du kontinuerligt arbetar för att utveckla och bibehålla.

 

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:

 

  • Högskola / Universitets utbildning med ekonomisk eller teknisk profil alternativt annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren ser som meriterande.
  • Erfarenhet av ledarskap med personalansvar ifrån tidigare yrkesroll.
  • Stor systemvana främst i MS Office. Har du erfarenhet av att arbeta i SAP eller Salesforce är det meriterande.
  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift.
  • Körkort B
  • Erfarenhet av förändringsledning, inget krav men mycket meriterande.

     

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, ansvarskännande och en målinriktad doer som inte är rädd för att ta beslut. Då du har många kontakter internt och externt behöver du vara kommunikativ och ha förmåga att entusiasmera, skapa goda relationer och inge förtroende. Du arbetar självständigt och känner dig trygg i din ledarroll och vågar stå för dina beslut. Du ger också dina medarbetare en strategisk riktning som du bryter ner till mål och actions och skapar förutsättningar för långsiktighet och hållbarhet. 

 

 VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. KONE har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt övriga förmåner samlade i en förmånsportal.

 

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019-12-15. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Ricard Knudsen Servicechef på tfn 040- 38 56 15 eller Sophie Tigerhielm Rezaei, Rekryteringsspecialist på tfn. +46-(0) 10 218 40 12

 

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2016 omsatte KONE 8,8 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 52 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

 

Read more on www.kone.com/careers

Dela detta jobb

Distriktschef Service, KONE Malmö

Kone AB