teknikjobb.se

Distriktschef Installation Örebro

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2020-03-30

Ansök nu

Distriktschef Installation Örebro

Till vår Region Mid/North inom Delivery Operations söker vi en Distriktschef med placering i Örebro där du med eget distriktansvar ska leda och motivera dina medarbetare så vi når våra uppsatta mål. Du är kundfokuserad och lyssnar på våra kunders behov samt skapar förutsättningar för dina medarbetare att vara detsamma.

Vi söker dig som är en engagerad ledare, som ser till att medarbetarna och du tillsammans effektivt levererar resultat - göra verkstad helt enkelt !

Du har förmåga att se sammanhang och helheter i verksamheter med stor bredd, och kan knyta samman frågor. Du är en trygg, tydlig, prestigelös och kommunikativ ledare som stimuleras av att se din omgivning växa. Att skapa och bibehålla relationer och förtroende, både internt och externt, är naturligt för dig. Du har ett konsultativt arbetssätt och du kan visa omtanke men ändå ställa krav. Rollen ställer krav på att du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten, har engagemang och håller dig uppdaterad på medarbetarnas dagliga arbetssituation med fokus på att modernisera och installera hissar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Formella krav 

Mycket meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis, samhällsbyggnad, bygg, el eller liknande, eller utbildning som vi bedömer likvärdig tillsammans med minst 5 års erfarenhet av en arbetsledande roll. Du ska ha god förmåga att leda, planera, organisera och följa upp. Har du tidigare jobbat med team i förändring så är det mycket meriterande, har erfarenheter av personalplanering alltid med ett stort resultatfokus och kunden i centrum. God datavana, kunskaper inom MS Office, engelska i tal och skrift. Kan ta tuffa beslut och stå för dessa.

Eftersom denna tjänst kommer att innebära distriktsansvar förutsätter vi att du bor inom distriktet. För att lyckas i rollen är du van att ha många olika kontaktytor, du är teknisk kunnig, öppen och pålitlig och skapar snabbt ett förtroende alltifrån tekniker till VD. Resor i tjänsten förekommer.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att skicka in din ansökan senast sista ansökningsdag är 2020-03-30

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Mats Carlfjord Regionchef på tfn. 011-28 64 11 eller Lena Sjö Rekryteringsspecialist på tfn. 010-218 40 30

#LI-SCA

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. Vi förstår oss på människors behov av att förflytta sig tryggt och bekvämt i och mellan byggnader. Det vi kallar People Flow. 2018 hade KONE en omsättning på 9,1 miljarder euro och vid årets slut över 57 000 anställda. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Dela detta jobb

Distriktschef Installation Örebro

Kone AB