teknikjobb.se

Distriktschef Installation, KONE Mölndal

Företag Kone AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-30

Ansök nu

Distriktschef Installation, KONE Mölndal

Distriktschef till KONE

Vill du arbeta i ett internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch?

Drivs du av att arbeta i en tekniktung omgivning med medarbetare och kunder i fokus?

Nu söker KONE en Distriktschef till modernisering med placering Mölndal.

  

VI SÖKER

Som Distriktschef har du personalansvar och arbetsleder dagligen installationstekniker som fokuserar på att modernisera och installera hissar.

Du brinner för att utveckla människor och att leda team och motiveras av ett stort eget ansvar. Du förväntas följa upp och analysera finansiella- och operativa nyckeltal som en del i detta.

I rollen kommer du att planera, styra och leda arbetet på fältet och se till att KONE uppfyller de leveranstider- och kvalitetssäkring man har mot slutkund. Din uppgift blir att coacha dina medarbetare, ansvara för deras kompetensutveckling samt för personalförsörjningen inom din grupp.

I arbetet ingår också att utveckla och bibehålla distriktets befintliga kunder.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:

 • Relevant gymnasieutbildning. Har du även eftergymnasial utbildning gärna med ekonomisk inriktning ses detta som starkt meriterande.
 • Minst 3 års erfarenhet av en arbetsledande roll.
 • Stor systemvana främst i MS Office. Har du erfarenhet av att arbeta i SAP eller Salesforce är det ett extra plus.
 • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift samt tal- och skriftförståelse i engelska då det är vårt koncernspråk.
 • Har du hisserfarenhet och/eller el-bakgrund är det meriterande men inget krav.

  Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, ansvarskännande och en målinriktad doer som inte är rädd för att ta beslut.

  Du är kommunikativ och har förmåga att skapa goda relationer och inger förtroende såväl internt som externt. Du arbetar självständigt, känner dig trygg i din yrkesroll och vågar stå för dina beslut.

  Du ger dina anställda en strategisk riktning som du bryter ner till mål och actions och skapar förutsättningar för långsiktighet och hållbarhet. 

  Slutligen söker vi dig som samarbetar bra inom och utanför enheten samt inspirerar och motiverar din omgivning.

  VI ERBJUDER

  Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.

  SÅ ANSÖKER DU

  Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019-03-30. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

  Har du frågor är du välkommen att kontakta: Ronny Schörling Regionschef på tfn. +46 705640385 eller Sophie Rezaei, Rekryteringsspecialist på tfn. 010-2184012.

  OM OSS

  KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2016 omsatte KONE 8,8 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 52 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

   

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

Dela detta jobb

Distriktschef Installation, KONE Mölndal

Kone AB