teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Distriktschef till KONE

Vill du arbeta i ett internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch?

Drivs du av att arbeta i en tekniktung omgivning med medarbetare och kunder i fokus?

Nu söker KONE en Distriktschef till modernisering med placering Karlstad.

VI SÖKER

Som Distriktschef har du personalansvar och arbetsleder dagligen installationstekniker som fokuserar på att installera hissar.

Du brinner för att utveckla människor och att leda team och motiveras av ett stort eget ansvar. Du förväntas följa upp och analysera finansiella- och operativa nyckeltal som en del i detta.

I rollen kommer du att planera, styra och leda arbetet på fältet och se till att KONE uppfyller de leveranstider- och kvalitetssäkring man har mot slutkund. Din uppgift blir att coacha dina medarbetare, ansvara för deras kompetensutveckling samt för personalförsörjningen inom din grupp.

I arbetet ingår också att utveckla och bibehålla distriktets befintliga kunder.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

För att lyckas i rollen behöver du ha:

  • Relevant gymnasieutbildning. Har du även eftergymnasial utbildning gärna med teknisk inriktning ses detta som meriterande.

  • Minst 1 års erfarenhet av en arbetsledande roll.

  • Systemvana främst i MS Office. Har du erfarenhet av att arbeta i SAP eller Salesforce är det ett extra plus.

  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal- och skrift samt tal- och skriftförståelse i engelska då det är vårt koncernspråk.

  • Har du hisserfarenhet och/eller el-bakgrund är det meriterande men inget krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, ansvarskännande och en målinriktad doer som inte är rädd för att ta beslut.

Du är kommunikativ och har förmåga att skapa goda relationer och inger förtroende såväl internt som externt. Du arbetar självständigt, känner dig trygg i din yrkesroll och vågar stå för dina beslut.

Du ger dina anställda en strategisk riktning som du bryter ner till mål och actions och skapar förutsättningar för långsiktighet och hållbarhet. 

Slutligen söker vi dig som samarbetar bra inom och utanför enheten samt inspirerar och motiverar din omgivning.

VI ERBJUDER

Du erbjuds möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 10/5. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Mats Carlfjord på tfn 070-3193044.

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2020 omsatte KONE 10 miljarder euro och hade vid årets slut precis över 60 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

#LI-SCA

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Distriktschef Installation, KONE Karlstad

Företag KONE AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb