teknikjobb.se

Distributionselektriker - Vattenfall Services, Sundsvall

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-08-05

Ansök nu

Distributionselektriker - Vattenfall Services, Sundsvall

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Med fokus på säkerhet och utveckling av medarbetare erbjuder vi fördelaktiga lösningar för service och underhåll av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma. 

Din roll som distributionselektriker
Du kommer arbeta med mindre projekt och underhåll av eldistributionsnät. Det innebär arbete med felavhjälpning, friledningsnät, jordkabelnät och nätstationer inom 0,4-40 kV.

Arbetet sker oftast utomhus och innebär både analys och praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans. Samarbete, bra kommunikation och att arbeta säkert och noggrant i alla moment är ytterst viktigt. Beredskap kommer att ingå. 

Exempel på arbetsuppgifter:
• Montage av nätstationer och kabelskåp
• Montage och driftsättning av produktionsmätare för solcellsanläggningar
• Förläggning av kablage
• Skarvning samt avslut på kablage
• Samarbete med våra underentreprenörer i fält.

Varje person i organisationen är viktig och det arbete som utförs är en del i ett flöde till att kunden har en väl fungerande elanläggning. Vi söker därför dig som är beredd att ta stort eget ansvar, både i det dagliga arbetet och vid kundkontakter, då du i rollen som tekniker är vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet. Tillsammans tar vi fram en personlig introduktionsplan för att förbereda dig för att arbeta med alla typer av servicetjänster inom projekt, underhåll och felavhjälpning. 

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som exempelvis distributionselektriker, linjemontör eller stationstekniker. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll.
• El-teknisk utbildning på gymnasienivå eller högre, alternativt arbetserfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig
• B-körkort
• Van datoranvändare
• God svenska i tal och skrift
• Branschspecifika utbildningar såsom ESA, Säkerhet på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning samt BE-körkort kan vara meriterande.

Det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en initiativtagande person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person då det ingår en del kundkontakter i jobbet. 

Tjänstens placering
Sundsvall, hemstationering tillämpas 

Ansökan
Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senast den 15 augusti, 2021. Har du någon fråga om din ansökan eller ansökningsportalen, kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Anna-Karin Sitter, 070-213 94 08.

Fackliga representanter är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats. 
Läs mer om våra tjänster på https://www.vattenfall.se/services/ 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Location: Sundsvall

Dela detta jobb

Distributionselektriker - Vattenfall Services, Sundsvall

Vattenfall AB