teknikjobb.se

Distributionselektriker - Vattenfall Services, Avesta eller Västerås

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Distributionselektriker - Vattenfall Services, Avesta eller Västerås

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Gillar du att ta eget ansvar? Är du serviceinriktad och arbetar helst utomhus? Det kanske är dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar en distributionselektriker!

Din roll som Distributionselektriker
Vi söker dig som vill ha omväxlande arbete med stort tekniskt innehåll och som gillar att lösa tekniska problem i fält. Som distributionselektriker kommer du arbeta med service, felavhjälpning, underhåll och projekt.

 Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av uppdrag, drift, underhåll, reparation och nyproduktion/projekt av våra kunders elanläggningar. Du arbetar ibland också med underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda.

 Dina kvalifikationer

  • Vi söker dig som har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå

  • Erfarenhet av arbete som tidigare distributionselektriker eller linjemontör kan vara meriterande.

  • B-körkort är ett krav

  • Talar och skriver svenska obehindrat

  • Du är en van datoranvändare

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Marcus Arkestål, 070-308 94 76. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, malin.malmsten@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Avesta eller Västerås, vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

 Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Sista ansökningsdag är den 8 augusti 2021.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: Vattenfallservices

Location: Västerås

 

Dela detta jobb

Distributionselektriker - Vattenfall Services, Avesta eller Västerås

Vattenfall AB