teknikjobb.se

Distributionselektriker - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-01

Ansök nu

Distributionselektriker - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi förstärker nu vår verksamhet och söker nu distributionselektriker inom avdelningen ledningar. Vårt område sträcker sig från Herrljunga i norr till Skene i söder och från Ulricehamn i öster till Alingsås i väster. Bor du i detta område och har elkraftbakgrund? Trivs du med ett omväxlande arbete och gillar att lösa tekniska problem? Då vill vi att du läser vidare.
  
Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll.

Din roll som distributionselektriker 
Du kommer arbeta med service, felavhjälpning, underhåll och i vissa projekt inom spänningsintervallet 0,4 -24 kV. Arbetet innebär att du analyserar och löser olika tekniska problem ute i fält för att säkerställa en trygg elleverans

Dina kvalifikationer som distributionselektriker
I grunden har du gymnasial elkraftsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter. Eftergymnasial utbildning inom anläggningsmontage och/eller eldistribution är meriterande. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete som distributionselektriker/linjemontör eller stationstekniker. Alternativt har du erfarenhet av annan verksamhet inom el, exempelvis industri, elnät, installation eller montage och vill utvecklas i en ny roll inom elkraft.

Har du ESA, Arbete på väg samt Hjärt- och lungräddning så är det meriterande. B-körkort är ett krav liksom att du behärskar svenska i tal och skrift.
För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du är en person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Övrigt
För dessa tjänster tillämpar vi hemstationering. Beredskap kan erbjudas i tjänsten. Resor med övernattning förekommer.

Frågor
Viktoria Fattahiyeh Nord, Rekryterande chef, telefon 0722-31 90 71
AnnaKarin Jungerfelt, Rekryterare, telefon 0724-52 07 89

Fackliga representanter
Marie Gelin Unionen
Johan Larsson (Hallsberg) SEKO
Torbjörn Blom Akademikerna
Anders Eriksson (Nyköping) Ledarna
Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00. 
   
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Distributionselektriker - Vattenfall Services

Vattenfall AB