teknikjobb.se

Distributionselektriker

Företag Göteborg Energi
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Distributionselektriker

Vill du vara delaktig i stadens utveckling och bidra i arbetet med att förse Göteborgarna med smarta och miljövänliga energilösningar?

Vi söker ytterligare kollegor för att stärka upp vårt befintliga team av distributionselektriker på vårt dotterbolag, Göteborg Energi Nät AB, GENAB. 

Avdelningen Nät Underhåll (NU) arbetar med drift, förebyggande och avhjälpande underhåll, anslutning av nya kunder samt deltar i ny- och ombyggnad av elanläggningar. Tjänsten är placerad på enheten drift och underhåll nät (NUN) som svarar för det avhjälpande underhållet i vårt elnät.

NUN huvudsakliga arbetsuppgift är avhjälpande underhåll i vårt elnät, men vi eftersträvar cirkulation mellan enheterna, vilket innebär att du på sikt kommer att får möjlighet att prova på samtliga roller som distributionselektriker inom avdelningen. Dina arbetsuppgifter inkluderar även ansvar för att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll och servisanslutningar i elnätet (0,4 kV-130kV). Du sköter redovisning, egenkontroll och administration av utfört arbete. Ensamarbete ingår utifrån vad arbetsförhållande, elsäkerhets- och arbetsmiljöföreskrifter medger. I rollen kan även beredskapstjänstgöring ingå. 

Enhetschefen för NUN uppmuntrar sina medarbetare till ett högt säkerhetstänk och tror på ett nära ledarskap med fokus på framtiden och medarbetarnas individuella potential. I sitt ledarskap eftersträvar han att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling, tydlig kommunikation och att alltid vara mån om och uppmärksam.

Vilka är de mest spännande utmaningarna för en distributionselektriker på Göteborg Energi  just nu?

 - Vårt mål är att lampan skall kunna lysa klart i varje hem, året om och dygnet runt. Våra drifttekniker har en oerhört viktig funktion i detta uppdrag. De arbetar med varierande arbetsuppgifter och uppdrag för att säkra upp leveranser och är ständigt nära kunden. Därför är det viktigt att mina medarbetare är lösningsorienterade, säkerhetsmedvetna och pålitliga. Vi är ett gott gäng på avdelningenoch vi söker nu ytterligare en kollega som har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team.

Profil

Vi vill arbeta med dig som har förmåga och vilja att arbeta såväl enskilt som i grupp. Som person är du flexibel, noggrann och positiv till att pröva nya arbetssätt. Ordningsam, har förmåga att arbeta självständigt och drivande på egna jobb och initiativtagande och lösningsorienterad.

Du som söker har en utbildning inom elprogrammet, inriktning eldistribution alternativt KY-utbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet som distributionselektriker. Minst B-körkort.

Meriterande kompetens är inom följande områden:
    -Luftnätsarbeten
    - Servisanslutningar
    - Kabelarbeten 0,4-130kV
    - Felavhjälpning
    - Stationsmontage

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Urval till intervju kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2019-10-27

Kontaktpersoner
SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Stefan Melites, enhetschef
tfn: +46 31626016

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Sök tjänstenAlla lediga tjänster

Dela detta jobb

Distributionselektriker

Göteborg Energi