teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Design Engineer

Företag Valmet AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Design Engineer

Vill du bli en del av vårt drivna konstruktionsgäng? Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en innovativ maskinkonstruktör/produktutvecklare.

Om tjänsten

Vår konstruktionsgrupp är ansvarig för att utveckla och upprätthålla en portfölj av produkter som våra kunder bland annat väljer för att optimera prestandan i sina massabruk. Vi har ett väldigt brett spektrum av produkter och vi söker just nu en flexibel konstruktör till vårt maskindesignteam. I rollen som konstruktör kommer du att vara en del av både stora och små konstruktionsprojekt internt och externt till våra kunder runt om i världen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller har liknande erfarenhet. Du har med fördel jobbat något år och har ett stort driv och teknikintresse, du vill utvecklas och växa i rollen som konstruktör/produktutvecklare. Så småningom ser vi dig bli en specialist för framtida produkter och att du driver egna projekt, både självständigt och i en ledande roll.

Vi arbetar i olika teamkonstellationer både inom och utanför gruppen. Då nätverkande är viktigt för att lyckas i rollen ser vi gärna att du trivs att arbeta med kollegor inom olika områden.

Vi förutsätter att du har erfarenhet av att arbeta med SolidWorks eller annat 3D CAD-system. Baskunskaper inom strömningslära och process ser vi som meriterande, då våra produkter ofta är relaterade till att förbättra prestandan hos apparater i massaindustrin. Det är också meriterande om du har jobbat med tryckkärl eller svets tidigare.

Då vi har nära samarbete med kollegor och kunder på olika platser i världen är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift. Resor förekommer ibland i arbetet.

Vi erbjuder

Ett härligt gäng av arbetskamrater som är motiverade, innovativa och drivna, och som jobbar tillsammans för bästa resultat.

Hos oss på Valmet erbjuds du en roll med möjlighet till varierande arbete i en global miljö med stora utvecklingsmöjligheter. Vi ser personlig och professionell utveckling hos våra medarbetare som en investering.  

Övrig information

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, men sista ansökningsdag är den 27 november.

För mer information gällande tjänsten, vänligen kontakta:

  • Jörgen Lundberg, Senior Manager, R&D and Engineering, 060165436, eller

  • David Carlsson, Design Engineer, 076-6398260.

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 17,500 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries, and serve an even wider base of process industries with our automation systems and flow control solutions. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careers

Dela detta jobb

Design Engineer

Valmet AB